13-09-2018  - MCH Presse

Automatik 2018 bød på masser af nærvær, relationer og ny viden

Automatik 2018 bød på masser af nærvær, relationer og ny viden

Automatik 2018 blev afholdt 11.-13. september i Brøndby Hallen. Foto: MCH/Lars Møller.

Nyheder, know-how og masser af inspiration var omdrejningspunktet for den ottende udgave af Automatik, der bød på 183 udstillere og samlede robot- og automationsbranchen i Brøndby Hallen fra 11.-13. september 2018.

Automations- og robotmessen Automatik 2018 sluttede torsdag efter tre dage med industrirobotter, innovative teknologier og automationsløsninger samt et væld af spændende konferencer med stor tilslutning. Messen bød på 183 udstillere og tiltrak 3.625 besøgende til Brøndby Hallen, hvor der blev skabt nye relationer, og netværk blev styrket.   

Blandt udstillerne var blandt andre Wexøe A/S, som benyttede messen til at fremvise nyheder indenfor personsikkerhed og produktionsoptimering fra Rockwell Automation samt eWON, og her var tilfredsheden med messen stor allerede på messens anden dag:

- Det er her, det sker. Det er her, du har chancen for at udvide dine relationer til eksisterende kunder og skabe kontakt til nye kunder, og endelig er det her du har muligheden for markedsføre dig som værdiskabende leverandør i branchen, sagde divisionschef Kim Schrøder.

Også hos DJ Stork Drives og AVN Teknik A/S var der masser af positive tilkendegivelser:

- Et af vores vigtigste medier er at komme ud på messer og møde folk ansigt til ansigt. Vi er ikke en virksomhed, som bare leverer komponenter. Vi er meget mere løsningsorienterede, så det her forum er et godt forum for os. Vi har været på messer sammen med MCH i en årrække, og har altid fået nogle gode ting med hjem, sagde market manager Per Hasselby Nielsen fra DJ Stork Drives ApS og blev suppleret af AVN Teknik:

- Vi har været på Automatik-messen, siden den startede i 2004, og har altid været glade for at komme her. Messen giver os en god mulighed for at møde kunder på Sjælland, men også de kunder, som kommer fra Sverige. Generelt er de besøgende på Automatik typisk meget vidende, så det er virkelig kvalitetsbesøg, vi får på messen, sagde produktchef Flemming Blauert fra AVN Teknik A/S.

Ny viden blev udfoldet på Automatik
Foruden den store udstillingsdel bød Automatik 2018 også på et væld af konferencer. Med emner som digital ledelse, industri 4.0, maskinsikkerhed og robotter i produktionen kunne både besøgende og udstillere suge til sig af ny viden fra branchens eksperter.

Blandt indlægsholderne var Michael Nielsen, managing director hos Beckhoff Automation ApS, som onsdag formiddag var vært for en konference om ’Industri 4.0 omsat i praksis’:

- Vi har udstillet på Automatik siden 2004 og er rigtigt glade for at komme her. Automatik-messen er et godt koncept sammenlignet med så mange andre messer, men jeg må indrømme, at jeg har helt optur over konferencedelen. Der var flere end 200 deltagere til Beckhoffs oplæg, og efter konferencen kom mange ned og ville have en snak, så det har givet os rigtig mange gode leads, og det er vi glade for at have været en stor del af.

Tak til branchen
Hos ledelsen i MCH er der stor glæde over de mange positive tilkendegivelser fra branchen:

- De mange positive tilkendegivelser fra branchen bekræfter, at messens udstillere og det kvalificerede konferenceprogram har skabt synergi og kombineret faglighed, vidensdeling og personligt nærvær. Jeg glæder mig over, at hele branchen værner om værdien i det personlige møde, og der skal lyde en stor tak til både udstillere, gæster og samarbejdspartnere for at have været med til at skabe tre dage med nærvær, tid og tillid, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Automatik 2018 blev besøgt af 3.625 personer, og kunne dermed glæde sig over en besøgsfremgang sammenlignet med 3.399 besøgende i 2016. Næste Automatik-messe afholdes 8.-10. september 2020.


Se flere billeder