05-09-2020  - MCH PRESSE

Automatik inviterer til netværk og nyheder i Brøndby

Automatik inviterer til netværk og nyheder i Brøndby

Automatik 2020 på mange spændende nyheder - også indenfor robotter. Foto: MCH/Lars Møller.

Robot- og automationsbranchen kan se frem til at mødes i faglige og inspirerende rammer, når Automatik afholdes 8.-10. september 2020 i Brøndby Hallen. Messen byder på flere end 90 udstillere og et alsidigt konferenceprogram.

Verdens smalleste magnetventil, en desinficeringsrobot, kompakte 3D-scannere og sensorapps til farveinspektion er blot nogle få af de nyheder, som besøgende på Automatik-messen i Brøndby Hallen kan opleve, når messen åbner på tirsdag. Flere end 90 udstillere står klar til at præsentere nye løsninger og muligheder indenfor automations- og robotbranchen, ligesom de besøgende også kan hente nyttig viden om alt fra Industri 4.0 til kunstig intelligens fra de mange konferencer med blandt andre LEGO, Novo Nordisk, Teknologisk Institut og Virsabi.

Et professionelt mødested
BILA, Fanuc, Technicon, OnRobot og Zebicon er blandt de omkring 90 udstillere, som har sikret sig en stand til Automatik, og udstillernes opbakning til messen glæder projektchef i MCH Messecenter Herning Mona Jakobsen:

- Vi er meget glade og taknemmelige for, at flere end 90 udstillere fra branchen har vist os tillid og valgt at bakke op om messen og på den måde bidrage til at holde hjulene i gang i dansk erhvervsliv, siger Mona Jakobsen og tilføjer:

- MCH gennemførte i august den første MCH-messe siden nedlukningen, interiør- og designmessen Formland, med bred tilfredshed fra både udstillere og besøgende. De gode takter bygger vi videre på, når kunder, forhandlere, leverandører og samarbejdspartnere fra robot- og automationsbranchen i næste uge mødes til personlige møder i trygge rammer til Automatik.

Automatik gennemføres under konceptet TrygtMøde, der med nøgleprincipperne antal, afstand og hygiejne sikrer såvel udstillere som besøgende de optimale rammer om et attraktivt og ansvarligt mødested for branchen.

Branchen mødes på Automatik
En af de mange udstillere, der ser frem til at deltage på Automatik, er AVN Teknik, som glæder sig til at møde kunder og samarbejdspartnere ansigt til ansigt:

- Automatik er yderst populær blandt både udstillere og besøgende, fordi det er en fagmesse i ordets bogstaveligste forstand. Her møder du besøgende, der går målrettet efter at undersøge nye produkter og automatiseringsløsninger. De fleste har en teknisk baggrund og repræsenterer alle brancher i dansk industri, og vi bruger messen til at skabe værdifulde relationer til indkøbere, maskinbyggere, udviklere og andre fagfolk og beslutningstagere. Muligheden for, at besøgende kan undersøge vores produkter fysisk, giver en helt anden oplevelse end et online webinar, siger Flemming Blauert, produktchef hos AVN Teknik.

Foruden AVN Teknik finder man også LINAK, som ser frem til at få et indblik i fremtidens løsninger:

- Automatik er en af de klart vigtigste danske messer for LINAK. Messen giver os en unik mulighed for at vise, hvilke løsninger vi arbejder på, og hvad fremtiden bringer inden for elektrisk aktuatorteknologi. På messen ved vi, at vi får værdifulde input fra de besøgende om eksempelvis automatisering og datakommunikation, som vi kan bruge til at udvikle de løsninger, som markedet efterspørger. Automatisering, robotter og AGV'er er et stort fokusområde for os, og vi deltager på messen for at tage temperaturen på feltet og mulighederne i Danmark. Vi glæder os til 8.-10. september, siger John Lund, key account manager hos LINAK Danmark A/S.

Automatik finder sted 8.-10. september og samler hvert andet år robot- og automationsbranchen til tre dage med netværk, vidensdeling og handel i Brøndby Hallen. Messen arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheorganisationerne DIRA, Veltek og BITVA.

Læs mere på automatikmesse.dk