03-10-2019  - MCH Presse

Begejstrede udstillere skabte nye relationer på hi-messen

Begejstrede udstillere skabte nye relationer på hi-messen

Med et besøgstal på 20.453 fastholdt hi Tech & Industry Scandinavia sit høje antal besøgende, da messen faciliterede vidensdeling og inspiration 1.-3. oktober 2019. Foto: MCH/Lars Møller

Industriens nyeste teknologi er blevet fremvist, aftaler er blevet indgået og unik viden er blevet udvekslet under hi Tech & Industry Scandinavia 2019, der blev besøgt af 20.453 fagfolk i MCH Messecenter Herning. 

Nøgletal

Besøgende 2019: 20.453 Udstillere 2019: 706

Besøgende 2017: 20.787 Udstillere 2017: 711

Besøgende 2015: 16.819 Udstillere 2015: 615

20.453 fagfolk besøgte hi Tech & Industry Scandinavia 2019, der fra 1.-3. oktober bød på en lang række produktnyheder fra flere end 700 udstillere samt et rekordstort event- og aktivitetsprogram med blandt andet Technomania, Wind Energy Denmark og International FOOD Contest.

Messens tre dage var spækket med de nyeste industrielle løsninger kombineret med viden, netværk og salg. Blandt udstillerne var Universal Robots, der har benyttet messen til at præsentere virksomhedens nyeste robotteknologi.

- Hi-messen er den mest interessante messe i Danmark inden for automatisering. Vi får rigtig mange leads og mulighed for at fremvise den fantastiske teknologi, der findes, og det har vi haft enormt stor glæde af med det fremmøde, vi har oplevet. Der er et kæmpestort potentiale for at få solgt nogle robotter, så der er bestemt et pay-off ved at være på hi-messen, siger Michael Hjertebjerg, Sales Development Manager hos Universal Robots.

Møder nye målgrupper
Hos Maskingruppen, der var repræsenteret med en af messens største stande, har administrerende direktør Finn Holmquist også fået indfriet sine håb og ønsker.

- Inden messen var vi spændte på, om det var en for stor satsning. Men vi har oplevet en rigtig, rigtig god besøgsrate på vores stand med mange seriøse kunder, ligesom vi har fået nogle gode leads at arbejde videre med. Så alt i alt er vi meget positive, fortæller Finn Holmquist.

Der har også været nye kontakter at hente for producenten af opbevaringssystemer Raaco A/S, der har haft stor glæde af igen at være repræsenteret på hi-messen:

- På hi-messen har vi en chance for at vise bredden i vores produktsortiment til en bred skare på relativt kort tid. Vi har en del nye produkter med på messen i år, og det har sikret os en del leads, så det er helt fantastisk. Flere af dem havde vi ikke tænkt som en målgruppe før - og det er netop fordelen ved messens bredde, siger Anders Christensen, salgschef hos Raaco A/S.

Status og anerkendelse
Foruden de mange udstillere og produktnyheder bød hi-messen som vanligt også på unik vidensdeling i form af en række inspirerende aktiviteter, events og konferencer. Det kunne besøgende blandt andet opleve til vind-eventet Wind Energy Denmark og i tech-universet Technomania, som Ingeniørforeningen IDA stod bag.

- Når besøgende har været ude i de andre haller, hvor det handler om salg, så bliver Technomania et frirum, hvor man kan hente viden og se, hvad der sker på den fremtidsmæssige bane. Technomania kunne ikke stå alene som event, men hi-messen har en anerkendelse og en status, som trækker de fremmeste virksomheder på hele teknologi- og produktionsfronten fra både Danmark og Skandinavien til Herning. Så vi er meget glade og tilfredse, fortæller Lene Christensen, direktør i IDA.

Et professionelt og personligt mødested
Hos ledelsen i MCH A/S er der stor glæde over de 20.453 besøgende fagfolk og de positive tilkendegivelser. Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, takker de mange brancheforeninger og -organisationer, der har bidraget til messens faglige program, og de flere end 700 udstillere for at præsentere det ypperste, som dansk industri har at byde på.

- Årets hi-messe bekræfter den meget stærke synergi mellem udstilling og konferencer, og det glæder mig, at vi igen har fået mulighed for at sætte den personlige ramme for udstillernes forretning og de besøgendes faglighed, siger Georg Sørensen, der ser de mange positive tilkendegivelser som både en bekræftelse af behovet for industriens personlige mødested på en faglig platform og en forpligtelse:

- Vi vil fortsat gøre os umage for i takt med tiden at udvikle hi-messen - og messen som medie - for at forblive det professionelle mødested, hvor den personlige relation styrker muligheden for gode idéer, løsninger, salg og samarbejde.

Hi Tech & Industry Scandinavia finder næste gang sted 5.-7. oktober 2021.


Se flere billeder