07-10-2021  - MCH PRESSE

Begejstret branche samlet på hi-messen i Herning

Begejstret branche samlet på hi-messen i Herning

Hi Tech & Industry Scandinavia blev gennemført 5.-7. oktober 2021 i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller.

Værdien af det personlige møde blev mere end bekræftet, da 17.408 branchefolk fra 5.-7. oktober var samlet til Danmarks største industrimesse, hi Tech & Industry Scandinavia 2021, hvor teknologiske løsninger blev fremvist, erhvervsrelationer styrket og innoverende viden delt.

Industriens fremsynethed blev håndgribeliggjort på hi Tech & Industry Scandinavia 2021, der fra 5.-7. oktober gjorde det muligt både at se og afprøve de mange innovative teknologier, løsninger og produkter, som industrien har at byde på. 550 udstillere tiltrak sammen med messens store event- og konferenceprogram 17.408 besøgende branchefolk i MCH Messecenter Herning.

- Både tillykke og stor tak til alle udstillere og samarbejdspartnere for at tiltrække tusindvis af branchefolk. Udover antallet kan vi sammen med branchen glæde os over den stemning, der var på messen fra start til slut. Den rigtige messestemning. Halvandet år med restriktioner har betydet en øget interesse for at mødes personligt, og der har på messen været enighed om vigtigheden og værdien af det personlige møde – det glæder mig naturligvis som messemand, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Fysiske kunderelationer i fokus
Netop messeformatets mulighed for fysisk at demonstrere produkterne blev fremhævet af flere udstillere, heriblandt Jørn Poulsen, direktør i IFM Electronic, der udvikler komponenter til industriel automatisering. Siden virksomheden første gang deltog på hi-messen for seks år siden, er de gået fra en stand på 18 kvadratmeter til nu 210 kvadratmeter.

- På hi-messen er det meget lettere at tale om vores løsninger og produkter, fordi vi har dem fysisk fremme, så det bliver meget mere håndgribeligt og håndterbart. Dengang for seks år siden var der mange mennesker forbi vores stand. I dag er standen stuvende fuld, så vi er yderst tilfredse, og derfor kommer vi også igen næste gang og næste gang igen, fastslog Jørn Poulsen.

Hos Beckhoff Automation, en af landets førende producenter af automationsudstyr, kan direktør Michael Nielsen også nikke genkendende til de positive effekter af at mødes ansigt til ansigt.

- Når du står over for dine relationer, får du en helt anden føling med dem, og samtidig kan de besøgende se produkterne med fingrene, og det vil ingeniørerne gerne. Hi-messen er den helt rigtige platform for os at være på, og vi har en masse registreringer og leads med hjem, så der er noget at tage fat i på den anden side af messen, siger Michael Nielsen, der også er medlem af messekomitéen.

Allan Nielsen, der er technical advisor i Valk Welding, som producerer robotiseret svejseudstyr, var også yderst positiv efter tre travle messedage.

- Der har været mange gæster forbi, mange beslutningstagere og mange teknisk interesserede, og vi må sige det, som det er: Hi-messen er stedet at være. Vi har altid været her, og vi vil også komme igen. Det er vores platform i Danmark, siger Allan Nielsen.

Foruden den omfattende udstilling bød hi-messen også på et stort aktivitetsprogram med alt fra vindsektorens store begivenhed Wind Energy Denmark og Ingeniørforeningen IDA’s teknologiunivers Technomania over events som 3D Tech, The Smart Company og Data Centers Denmark til Eksportkonference, Maskinsikkerhedskonference og fødevarebranchens International Food Contest.

Næste udgave af hi Tech & Industry Scandinavia finder sted i 2023.


Se flere billeder