27-03-2017  - MCH PRESSE

Begejstring forud for E&H 2018

Begejstring forud for E&H 2018

E&H styregruppen i selskab med administrerende direktør i MCH, Georg Sørensen, og E&H projektteamet. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Entreprenørbranchen samles på E&H hvert 3. år, når messen finder sted næste gang i 2018. Messen præsenterer de nyeste maskiner samt udstyr til entreprenør- og anlægsbranchen med rig mulighed for at se maskinerne arbejde. E&H 2018 finder sted i juni i stedet for maj.

E&H 2018

E&H 2018 er Danmarks største arbejdende fagmesse for alle med relation til entreprenør- og anlægsbranchen. Maskinerne vises frem i deres rette element på MCH Outdoor Arena, som er et stort udendørs areal ved MCH Messecenter Herning. Messen finder sted 14.-16. juni 2018.

Danmarks største arbejdende fagmesse for entreprenør- og anlægsbranchen, E&H, finder sted på et stort område ved motorvejen ved MCH Messecenter Herning i juni 2018.

Messen er et vigtigt mødested for både ledelsespersoner såvel som maskinoperatører, lyder det fra Maskinleverandørerne, som sammen med MCH arrangerer messen.

- Det er uhyre vigtigt, at vi som branche har et forum som E&H, hvor vi samles for at definere spillereglerne for fremtiden. I Herning samles alt og alle, som har en puls i branchen - leverandører såvel som kunder og maskinførere, siger Palle Kjærsgaard, direktør i S.D. Kjærsgaard og formand for entreprenørsektionen, Maskinleverandørerne.

Han fortsætter:

- Der er masser af både nationale og internationale messer, men det, som gør E&H vigtig og spændende, er, at den modsat de øvrige messer er levende, arbejdende og dynamisk. Her kan man med andre ord se maskinerne arbejde i deres rette element og også selv sætte sig i førersædet.

Af netop den årsag foregår E&H under åben himmel på MCH Outdoor Arena. Det er her, maskinerne kan og skal vise, hvad de virkelig dur til.

På den kommende messe kan besøgene se frem mod at opleve de nyeste maskiner og den nyeste teknologi til gravning og jordflytning samt desuden knusere, sorteringsanlæg, kraner, byggepladsindretning, vejmateriel, håndværktøj, laserudstyr og meget mere.
 

Flot tilslutning
På E&H 2018 samles alle udstillere på den samme side af Kaj Zartows Vej, hvilket vil skabe en bedre dynamik mellem udstillerne end tidligere år.

- Vi er i fuld gang med at arrangere 2018-messen, hvor besøgende igen kan se frem mod brancherelevante oplevelser i form af demonstrationer, testkørsel og meget mere. Derudover kan vi allerede nu glæde os over stor opbakning fra branchen, siger Sisse Fløe Merrild, projektleder i MCH Messecenter Herning.

E&H 2018 afholdes 14.-16. juni 2018.