31-01-2023  - MCH Presse

Benjamin Hav & Familien vender tilbage til Herning

Benjamin Hav & Familien vender tilbage til Herning

Der er lagt op til et sandt festfyrværkeri af et show, når Benjamin Hav & Familien gæster MCH Herning Kongrescenter 4. november 2023. Pressefoto.

Så sent som i starten af januar optrådte Benjamin Hav & Familien i Jyske Bank Boxen i Herning i forbindelse med 'Sport 2022'. 4. november 2023 vender den ultrapopulære kunstner og gruppe tilbage til byen, når MCH Herning Kongrescenter lægger scene til et show, der med artistens eget ord først og fremmest bliver big.

Showet bliver større end nogensinde, når Benjamin Hav & Familien til efteråret drager på turné og i den forbindelse rammer Herning - og det siger ikke så lidt, for allerede sidste år spillede Hav og kompagni en kavalkade af succesfulde og overvældende festivalshows samt et velbesøgt brag af en koncertrække. Eller som frontmand Benjamin Hav selv udtrykker det:

- Sidste år lavede vi noget small-timer, der virkede big. Derfor mener jeg, at det nu er tid til at lave noget, der er sådan ægte big! Så må vi se, om vi er for meget nogle small-timere til, at det bliver rigtig big, eller om vi kan få det helt op og blive big big. Grundlæggende tror jeg på, at det bliver et big show. For Familien har lovet mig, at de vil gøre, hvad der skal til. De gør jo altid alt, hvad jeg beder dem om, så derfor kan showet næsten kun blive the biggest show that the world has ever seen ever before on this planet-big - det er big.

Der er således lagt i ovnen til et festfyrværkeri af et show, som blot er endnu større, endnu vildere og endnu mere særligt end det, publikum forelskede sig i sidste år. Og det gjorde publikum virkelig - med 2022-koncerterne cementerede Benjamin Hav & Familien deres status som ét af Danmarks absolut bedste, mest populære og nytænkende livenavne.

Flamboyante liveversioner af elskede hits
I MCH A/S er man rigtig glad for udsigten til at byde Benjamin Hav & Familien velkommen tilbage til Herning, som af Hav blev kaldt 'hele Europas hovedstad' i forbindelse med 'Sport 2022', og forventningsglæden til gensynet er stor.

- Vi er meget begejstrede for, at Benjamin Hav & Familien allerede til efteråret vender tilbage til Herning. Da de gæstede os i forbindelse med 'Sport 2022' i Jyske Bank Boxen, demonstrerede de med al ønskelig tydelighed deres enorme talent og flair for at skabe storslåede oplevelser, der samler folk. Og ved den lejlighed fremførte de endda blot tre numre, så vi glæder os til en koncert i fuld længde med dette helt ekstraordinære band, udtaler kulturchef i MCH A/S Rasmus Kragh Hansen.

Med sig på scenen har Benjamin Hav sit trofaste band Familien, der består af Emil Falk (guitar), Birk Nevel (percussion), Kristoffer Sjelberg (trommer), Bastian Sjelberg (bas), Andreas Stigkær (keys), Troels Mørkenborg (danser/kor/blæser) og Torben Jensen (danser/kor/blæser). Tilsammen giver de samtlige numre i sættet nyt liv med deres flamboyante liveversioner af sange som 'Den Dejligste Boy', 'Musse' og 'Cannelloni & Kød' samt Benal-hitsene 'Uh Babe' og 'Nu Her'.

Benjamin Hav & Familien gæster MCH Herning Kongrescenter 4. november 2023. Billetsalget starter 2. februar klokken 10.00 lige hér.