02-08-2016  - MCH PRESSE/Maria Lange

Berømte Disney-darlings i Jyske Bank Boxen

Berømte Disney-darlings i Jyske Bank Boxen

Pressefoto fra Disney on Ice 2016. PR-foto: Feld Entertainment

Der bliver magi for alle aldre, når flere end 50 berømte Disney-figurer indtager Jyske Bank Boxen med det spektakulære show Disney On Ice.

Fakta

  • Disney On Ice kan opleves i Jyske Bank Boxen den 11. og 12. februar 2017, hvorefter Disney-stjernerne fortsætter iseventyret til Forum i København og Gigantium i Aalborg.

 

  • Billetterne koster fra 210 kroner og kan købes i forsalg med rabatkode fra føtex og Bilka fra den 15. august 2016 hos ticketmaster.dk. Det officielle billetsalg starter den 30. august 2016.

 

  • Disney on Ice i Danmark præsenteres af CSB Island Entertainment og Odense Sport & Event.

I februar 2017 kan alle danske Disney-elskere finde Mickey Mouse ørerne frem, og glæde sig til århundredets fejring af Disney On Ice, når det magiske skøjteshow får premiere i Jyske Bank Boxen i Herning den 11. februar 2017.

Showet byder på mere end 14 klassiske og moderne Disney-historier, sing-along med de største Disney-hits, fantastisk scenografi, smukke kostumer og underholdning på dansk for hele familien.
 

Fra Frost til Mickey Mouse
Publikum bliver taget med på en rejse gennem store dele af Disney-universet, når de populære figurer Anna, Elsa og Olaf fra Frost-universet indtager isen sammen med Mickey Mouse, Minnie Mouse, Anders And, Fedtmule og alle deres bedste venner fra højtelskede Disney-film gennem årtier. Der bliver også glædelige gensyn med Løvernes Konge, Woody og Buzz Lightyear fra Toy Story-universet og magiske flyvende tæpper i historien om Aladdin.

Showet vil foruden de velkendte Disney-stjerner byde på et internationalt hold af prisvindende skøjteløbere, medrivende koreografier og mere end 30 kendte Disney-hits som ”Hakuna Matata”, ”Du Er Min Bedste Ven”, ”Et Helt Nyt Liv” og mange flere.
 

Den ultimative Disney-oplevelse
Når Disney On Ice besøger Herning bliver det med en hyldest til Walt Disney og alle de højtelskede Disney-fortællinger, som i år kan fejre 100 års magi. Publikum kan således forvente at blive taget med til fjerne eventyr og universer – uden nogensinde at forlade sædet.

- Disney On Ice er den ultimative oplevelse for både store og små. Ingen som Disney’s figurer kan samle generationerne, så der er god grund til at hele familien skal opleve dette fantastiske show. Det er en kæmpe opsætning, hvor Disney-drømmene bliver til virkelighed med masser af magi og musik, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH Messecenter Herning.