12-02-2020  - MCH Presse/DBU

Billetsalget er sparket i gang til kampen mellem Danmark og Færøerne

Billetsalget er sparket i gang til kampen mellem Danmark og Færøerne

Herrelandsholdet kan opleves på MCH Arena fredag 27. marts. Foto: Anders Kjærbye, fodboldbilleder.dk.

MCH Arena lægger græs til årets første opgave for det danske herrelandshold, der fredag 27. marts skal møde Færøerne i en testkamp forud for sommerens EM.

Der tages for alvor hul på optakten til sommerens europamesterskab, når bolden gives op til årets første landskamp fredag 27. marts, hvor de danske fodboldherrer møder Færøerne på MCH Arena.

Testkampen spilles kl. 18, og det er en spændt landstræner, der ser frem til at samle holdet.

- Jeg glæder mig til at få holdet samlet igen, når vi tager imod Færøerne. Det bliver den første og vigtigste test i forberedelserne frem mod EM til sommer. Færøerne er et kompetent hold, som ikke giver ved dørene, siger Åge Hareide.

Tilbage på hybridbanen
I Herning skal landsholdet igen træne på den nye hybridbane, som blev indviet i efteråret, og det vækker glæde hos Hareide.

- Det er en rigtig god træningsbane og fine forhold i Herning, så det passer os rigtig godt at vende tilbage dertil. Vi var der også op til de vigtige kvalifikationskampe mod Gibraltar og Irland i november, og det endte jo meget godt, siger Åge Hareide.

Senest Herrelandsholdet spillede landskamp i Herning var i oktober 2018, hvor Danmark mødte Østrig i en testkamp. Ved den lejlighed blev det til en flot 2-0 sejr, hvor Martin Braithwaite og Lukas Lerager stod bag scoringerne. Leragers mål blev i øvrigt kåret til årtiets bedste mål på Herrelandsholdet i en afstemning blandt fansene i december.

Et spændende landsholdsår
Kampen er samtidig starten på et spændende 2020 med EM og Nations League.

- Det bliver fedt endelig at tage hul på et vildt landsholdsår. Det er sjældent, at vi rent faktisk får lov til at se de danske drenge spille i Danmark, så det er fedt, at vi kommer ud i landet til de danske fans, siger fankoordinator Anders Hagen. 

Billetter til kampen mellem Danmark og Færøerne kan købes her.