03-12-2019  - MCH Presse/DHF

Billetsalget til EM i kvindehåndbold er startet

Billetsalget til EM i kvindehåndbold er startet

EM i kvindehåndbold kan opleves i Jyske Bank Boxen i december 2020. Foto: MCH/Lars Møller

Billetsalget med den første portion billetter til EM i kvindehånd er netop startet, og de håndboldglade fans har altså allerede nu mulighed for at sikre sig en billet til håndboldfesten, når kvinderne indtager hele Danmarks hjemmebane i Jyske Bank Boxen i december 2020.

Når Danmark om præcis et år lægger gulv til EM i kvindehåndbold i et samarbejde med Norge, vil der være håndbold i både Herning og Frederikshavn. De danske håndboldkvinder får hjemmebane i Jyske Bank Boxen, hvor de spiller deres indledende runde, mens gruppe A, hvor Sverige er forhåndsplaceret, spiller deres indledende runde i Frederikshavn. Mellemrunden for både gruppe A og Danmarks gruppe B foregår i Herning, og derefter fortsætter semifinalerne og finalen i Oslo.

Selvom hverken spilletidspunkter eller modstandere endnu er på plads, kan det godt betale sig at købe en billet allerede nu. Det er nemlig allerede bestemt, hvilke dage Danmark spiller, og da alle billetter er dagsbilletter, er man sikker på at se Danmark, hvis bare man køber en billet til de rigtige dage. De danske håndboldkvinder spiller deres indledende kampe 4., 6. og 8. december, mens deres eventuelle mellemrundekampe ligger 11., 13. og 15. december.

Køb billetter her