09-09-2019  - MCH Presse

Billetsalget til nytårskoncerten Lauseniana starter 16. september

Billetsalget til nytårskoncerten Lauseniana starter 16. september

Oplev nytårskoncerten Lauseniana i MCH Herning Kongrescenter 12. januar 2020.

Traditionen tro kan man opleve en festlig nytårskoncert med orkestret Lauseniana i MCH Herning Kongrescenter 12. januar 2020. Billetsalget starter 16. september.

Den 16. september starter billetsalget til den traditionsrige nytårskoncert Lauseniana i MCH Herning Kongrescenter. Publikum kan derfor igen se frem til at starte det nye år ud med en festlig og klassisk koncert, når nytårskoncerten afholdes for 43. gang i Herning.

Promenadeorkestret Lauseniana, som også er kendt som Slyngelorkestret, har i mere end 50 år stået for at sprede musikglæde, og repertoiret er vidtspændende fra wieneroperetternes fejende valserytmer over Lumbyes indsmigrende melodier til moderne musicaltonet. Lauseniana er særligt kendt for de store nytårskoncerter, der spilles hvert år i januar, og til koncerten i 2020 medbringer Slyngelorkestret ikke bare én, men hele to solister, nemlig Julie MeeRa Albertsen (sopran) og Jonathan Koppel (tenor).

Nytårskoncerten Lauseniana kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 12. januar 2020. Billetter kan købes fra 16. september kl. 10.00 på mch.dk og i MCH Billetsalg på Østergade 37 i Herning. Der vil traditionen tro være kaffe på kanden grundet kø.