17-01-2023  - MCH Presse

Birthe Kjær føjet til rækken af optrædende til Alletiders Melodi Grand Prix

Birthe Kjær føjet til rækken af optrædende til Alletiders Melodi Grand Prix

Birthe Kjær gæster Alletiders Melodi Grand Prix i Jyske Bank Boxen 18. marts 2023, og med sig bringer hun sit husorkester Feel Good Band. Pressefoto.

Den folkekære sangerinde Birthe Kjær er seneste skud på stammen af skattede stemmer, der kan opleves, når Alletiders Melodi Grand Prix udspiller sig i Jyske Bank Boxen 18. marts 2023. Med et i forvejen stærkt program bestående af lutter grandprix-koryfæer er der lagt i ovnen til en festlig og farverig aften spækket med glimmer og elskede hits.

Dansktop-dronningen Birthe Kjær gæster Alletiders Melodi Grand Prix, når det forventede festfyrværkeri af et show om et par måneder udspiller sig i Jyske Bank Boxen. Med sig bringer hun sit faste husorkester med det sigende navn Feel Good Band, der sikrer sprøde toner aftenen lang og fungerer som en slags reference til 80'ernes shows, hvor Henrik Krogsgaard guidede DR's Underholdningsorkester igennem aftenens ti melodier.

Feel Good Band giver den således som backingband også for aftenens øvrige stjerner, der tæller Keld & Hilda, Jørgen Olsen, Kirsten & Søren, Søren Poppe, Gry og Lise Haavik - alle sangere, som ikke mindst er kendt for deres medvirken i og store kærlighed til Melodi Grand Prix.

Med hjælp fra Feel Good Band fremfører de på aftenen friske udgaver af evergreens som 'Kloden drejer', 'Vi Maler Byen Rød', 'Det' lige det', 'Der står et billede af dig på mit bord' og 'Smuk som et stjerneskud'. Det bliver med andre ord en både festlig og nostalgisk aften ned ad mindernes allé.

Også aftenens vært nærer den største passion for Melodi Grand Prix - der er nemlig tale om Jørgen de Mylius, som på det nærmeste er synonym med den fortsat populære sangkonkurrence. Jørgen de Mylius byder velkommen og guider kyndigt publikum igennem aftenen.

En hyldest til Melodi Grand Prix
Alletiders Melodi Grand Prix bliver en musikalsk rejse fyldt til randen med stærke musikalske øjeblikke, sjove anekdoter, TV-klip og gribende tilbageblik. Akkurat som Melodi Grand Prix har gjort i over 60 år, samler arrangementet danskerne til en festlig aften på tværs af generationer og i et helt særligt univers. Et farverigt sansebombardement af et univers med fantastiske kostumer og musikalske ørehængere, der er gået over i historien, og som stadig den dag i dag kan få os alle på dansegulvet.

- I DR er vi stolte af at levere sceneshows og udsendelser, der igennem årtier har samlet danskerne og stadig gør det. Vi glæder os utrolig meget til at skabe en festlig aften og hylde netop Melodi Grand Prix'et og de stjerner, der har leveret en perlerække af ørehængere, hvoraf flere i år faktisk kan fejre jubilæum, lyder det fra Kenneth Holm, projektleder i DR Salg.

Alletiders Melodi Grand Prix kan opleves 18. marts 2023 klokken 20.00 i Jyske Bank Boxen i Herning, og billetsalget er i fuld gang lige hér.