15-05-2020  - MCH Presse

Branchen bakker op om Formland Autumn 2020

Branchen bakker op om Formland Autumn 2020

Formland Autumn finder sted 13.-16. august 2020 i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner

Myndighederne har opdateret retningslinjerne for messeaktivitet, hvilket gør det muligt at gennemføre Formland Autumn 2020 i august som planlagt. Det vækker glæde og møder bred opbakning fra både udstillere og indkøbere.

Formland Autumn kan gennemføres på de oprindelige datoer 13.-16. august 2020. Det står klart, efter Erhvervsministeriet har opdateret retningslinjerne for messeaktivitet, der nu er omfattet af det regelsæt for antal kvadratmeter pr. person, som også kendes fra landets stormagasiner og storcentre.

Ministeriets udmelding hilses velkommen, og udsigten til for 73. gang at kunne skabe rammerne om det faglige mødested for interiør- og designbranchen i MCH Messecenter Herning glæder ledelsen i MCH.

- Vi noterer os med stor tilfredshed, at messeaktivitet nu igen er mulig til gavn for erhvervslivet og dermed for Danmark, siger administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, der ser frem til Formland som første messe efter genåbningen:

- Vi glæder os over den brede opbakning og sammenholdet omkring Formland. Vi ser frem til fortsat at leve op til den tillid, vi bliver vist, og skabe de trygge og ansvarlige rammer for udstillerne og de besøgendes forretninger til messen i august.

Formland samler branchen
Imerco har de seneste fem år brugt Formland som intern husmesse, og administrerende direktør Frederik Brønnum glæder sig over, at den tradition ser ud til at kunne gentages i august:

- Vi samler alle vores butikker på Formland, og det betyder meget for kædesammenhold, at Formland gennemføres, og at vores medarbejdere får mulighed for igen at møde vores vigtigste leverandører og se alle nyhederne, siger Frederik Brønnum.

Også den store kæde Kop & Kande samler butikkerne på Formland, og administrerende direktør Peter Rønn understreger messens vigtighed:

- Formland er meget vigtig for Kop & Kande, som naturligvis bakker op om at afholde messen i august. Butikkerne har brug for at se nyhederne, så de kan supplere deres julesortiment, ud over det kæden markedsfører fra centralt hold. Det er for Kop & Kande en stor tidsbesparende fordel at samle det hele på Formland og tale til alle butikker på samme tid, udtaler Peter Rønn.

Bred opbakning fra udstillerne
Udmeldingen møder også stor opbakning fra en bred vifte af udstillere, der ser frem til at møde såvel kolleger som kunder i Herning til august.

- At Formland Autumn 2020 kan gennemføres som planlagt gør mig rigtig glad. Formland er et vigtigt mødested og en messe, som vi har bakket op om i mange år, og det fortsætter vi naturligvis med. Når det er svært i branchen, støtter vi op. Det er vigtigt, at vi viser et stærkt sammenhold. Vi er der, fordi vi vil motivere kundernes ansatte til at få et fantastisk andet halvårssalg, siger Michael Ring, ejer og direktør i Stelton.

Glæden er også stor hos Peter Laursen, administrerende direktør i Ib Laursen ApS.

- Det glæder mig meget, at vi sammen kan skabe en Formland Autumn 2020 på trods af udfordringer i vores samfund. Som altid bakker vi naturligvis op, da Formland og det danske marked har stor betydning for os. Vi glæder os meget til at møde vores kunder igen, og selvom det afgjort bliver under lidt andre forhold end tidligere, så er det personlige møde stadig meget vigtigt, siger Peter Laursen.

Samme melding lyder fra Marianne Jensen, formand for brancheforeningen for Danske Gaveartikel- og Brugskunstleverandører, FAGA.

- På FAGA's vegne bakker jeg naturligvis 100 procent op om MCH og beslutningen om gennemførelse af Formland Autumn i august. Det glæder mig rigtig meget, at små og mellemstore virksomheder, som jeg selv er en del af, igen kan vise branchen, at vi står sammen, og vi glæder os til at vise vores kunder alle trend og nyheder i de rette omgivelser, siger Marianne Jensen.

Formland Autumn byder indenfor 13.-16. august 2020, hvor MCH Messecenter Herning som vanligt fyldes med alt det nyeste inden for interiør og design.