25-03-2017  - MCH PRESSE

Brancheoptimisme på Transport 2017

Brancheoptimisme på Transport 2017

Transport 2017 fandt sted 23.-25. marts i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner. 

Faglig kvalitet, besøgsfremgang og optimisme blev nøgleordene, da den 14. udgave af transportmessen i MCH Messecenter Herning lørdag gjorde status efter tre travle messedage.

  • Transport 2017 er Skandinaviens største indendørs fagmesse for transportbranchen. Messen fandt sted i MCH Messecenter Herning fra 23.-25. marts 2017.
  • Transport 2015 blev besøgt af 22.068 personer, mens Transport 2017 blev besøgt af 25.649 personer.
  • Transport 2019 finder sted 21.-23. marts 2019.

25.649 besøgende lagde torsdag til lørdag vejen forbi de 325 udstillere til Transport 2017 i MCH Messecenter Herning. Dét skabte tilfredshed i hallerne, hvor især lastbilimportørerne, som alle syv var repræsenteret på messen, var meget begejstrede:

- Vi har haft en fantastisk messe. Der har været sort af mennesker hele tiden, og vi har haft god dialog med både beslutningstagere, chauffører og branchen som helhed, så vi er meget tilfredse, sagde Mikael Voigt, produkt- og marketingchef hos Mercedes-Benz Danmark A/S, som blandt andet oplevede god interesse for deres højresvingsassistent, som skal minimere højresvingsulykker, samt deres nye brand inden for mindre lastbiler, Fuso.

Også hos MAN Truck & Bus Danmark A/S var der optimisme efter en veloverstået messe, hvor især deres to nye varebiler var blevet taget godt imod.

- Der har været stuvende fuldt på vores stand, og selvom vi altid vægter kvalitet fremfor kvantitet, så har vi svært ved at få armene ned over den gode interesse, der har været for vores varebiler. Helt generelt har vi haft en skøn messe med gode møder og mange beslutningstagere, sagde Claus Lindholm, markedskommunikationschef hos MAN Truck & Bus Danmark A/S.

Den positive tone nikkede de også genkendende til hos DAF Trucks Danmark A/S, hvor travlheden også var til at mærke:

- Det har været en ekstremt god messe med mange seriøse kunder. Der har været mange flere kunder forbi vores stand end i 2015, og folk har været langt mere optimistiske. Vi har afsluttet handler og fået en masse at arbejde videre med for vores sælgere, så vi har haft tre gode dage, sagde Rita M. Hansen, marketingchef for DAF Trucks Danmark A/S.
 

Transport 2019 er sat i kalenderen
Transport 2017 bød på alt fra lastbiler, busser og varebiler til it, uddannelse og finansiering, og blandt disse udstillere var der også bred optimisme efter en veloverstået messe:

- Det har været en stor succes for os at være med på transportmessen. Vi har fremvist nyheder og mødt både nuværende og nye kunder, så vi har allerede planlagt, at vi skal med på messen igen i 2019, sagde Martina Möller, managing director for Jungheinrich Danmark A/S, som blandt andet havde en ny gaffeltruck med litium ion-batteri med på messen.

Også hos reservedelsleverandøren Besko A/S er de allerede nu sikre på, at de vender tilbage i 2019:

- Vi kommer helt sikkert igen. Relationspleje betyder meget for os, og vi vil naturligvis gerne vise både vores kunder og branchen, at vi er til stede. Stort set alle vores kunder har været forbi vores stand, så på den baggrund har messen været en succes for os, sagde Søren Fredslund, marketingchef hos Besko A/S.
 

Høj faglig kvalitet
Hos ledelsen i MCH er der glæde efter tre velgennemførte messedage:

- Målet med transportmessen er i tæt samarbejde med branchens aktører at skabe en messe, der inspirerer og skaber kontakter. En messe, der er turen og tiden værd. Derfor glæder jeg mig over de positive tilbagemeldinger fra både udstillere og besøgende, og jeg er taknemmelig for, at hele branchen har været med til at forme og udvikle en stærk transportmesse med høj faglig kvalitet og en rigtig god stemning, udtalte administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen.

 


Se flere billeder