21-01-2022  - MCH Presse

Broadway-succesen ‘Pretty Woman – The Musical’ indtager de skrå brædder i Herning

Broadway-succesen ‘Pretty Woman – The Musical’ indtager de skrå brædder i Herning

En af Hollywoods allerstørste romantiske filmklassikere kan opleves som musical i Herning, når ’Pretty Woman – The Musical’ får danmarkspremiere og gæster kongrescentret 14.-18. december 2022.

Der venter Herning en musicaloplevelse af de helt store, når en af vor tids mest populære amerikanske romantiske komedier rammer Danmark som musical for første gang. Broadway-hittet 'Pretty Woman - The Musical' kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 14.-18. december 2022 med et stjernecast og nye sange af rockikonet Bryan Adams.

'Pretty Woman - The Musical' havde premiere på Broadway i 2018, hvor den spillede for fulde huse og modtag flotte anmeldelser. Den er i dag overført til West End i London, hvor den ligeledes har stor succes.

Producenten bag forestillingen Thomas Langkjær fra Lion Entertainment er stolt over, at det lykkedes at sikre musicalens danmarkspremiere:

- Jeg er enormt stolt over, at vi nu kan præsentere den første danske version af musicaludgaven. Det er fantastisk, at det lykkedes at få en verdensstjerne som Bryan Adams til at skrive en hel musical, og til den danske opsætning har vi allieret os med de allerbedste kræfter både på og bagved scenen. Jeg tør godt love et fedt show af en musical med masser af super god musik, fede dansenumre og romantik, der driver ned af væggene.

'Pretty Woman - The Musical' er blot den seneste hitmusical fra Lion Entertainment, der også står bag Shu-bi-dua-musicalen, som for første gang kan opleves i MCH Herning Kongrescenter i slutningen af marts. I MCH glæder man sig over samarbejdet med Lion Entertainment:

- Det er en stor glæde for os at kunne præsentere det romantiske Pretty Woman-eventyr i musicalform og med alle de kendte sange. Vi er samtidig taknemmelige for samarbejdet med Lion Entertainment, som gør det muligt at kunne præsentere nogle af de største musicaltitler i Herning. Det er med til at understrege byens status som en markant musicalby med årelang tradition for musicals af højeste kvalitet, hvad enten det er MCH's egenproducerede musicals eller populære gæstende turnémusicals, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH A/S.

Ikoniske filmøjeblikke og musicalmagi forenes
'Pretty Woman' ramte det hvide lærred tilbage i 1990 og var startskuddet på Julia Roberts' forrygende karriere. Filmen skaffede hende en Golden Globe-statuette og en Oscar-nominering og gjorde Richard Gere til international superstjerne. I dag er filmen et folkeeje og kulturfænomen, der genudsendes igen og igen på tv.

Når 'Pretty Woman - The Musical' løber hen over scenekanten i kongrescentret kan det midtjyske publikum se frem til at genopleve alle de uforglemmelige øjeblikke fra filmen og lære de ikoniske karakterer endnu bedre at kende - fra Vivian og Edward til den slibrige advokat Philip Stuckey, Vivians festlige veninde Kit og ikke mindst hoteldirektør Mr. Thompson. Foruden kæmpehittet 'Pretty Woman' af Roy Orbison byder musicalen på et nostalgisk genhør med 90'erne i nye, rockede toner af Bryan Adams.

Et stjernespækket cast
På rollelisten kan publikum møde Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen som den rå, smukke og impulsive Vivian. Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet Fredericia i 2014, og har siden medvirket i store musicals som 'Disneys Aladdin - The Musical', 'Disneys Den Lille Havfrue - The Musical', 'Seebach', 'Chicago', som Sanne Salomonsen i 'Sanne' og netop nu som Susan Himmelblå i 'Midt om natten'.

Den kyniske mangemilliardær Edward Lester spilles af en af Danmarks førende musicalstjerner Tomas Ambt Kofod, som de seneste 20 år har spillet en lang række af de største musicalroller i blandt andet 'Les Misérables', 'Love Never Dies, og 'The Phantom of the Opera'.

'Pretty Woman - The Musical' kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 14.-18. december 2022. Billetter kan købes fra onsdag 26. januar kl. 10 via mch.dk.