16-10-2023  - MCH Presse

Bryan Adams inviterer til fredagsfest i Jyske Bank Boxen

Bryan Adams inviterer til fredagsfest i Jyske Bank Boxen

Bryan Adams svinger atter guitaren i Herning til foråret. Pressefoto.

Den canadiske hitmager vender tilbage til Herning, når han fredag 3. maj 2024 fremfører sin melodiske pop/rock i Jyske Bank Boxen.

Verdensstjernen Bryan Adams vender i det nye år tilbage til Herning, hvor den berømmede sanger/sangskriver med den så stærke stemme og smittende karisma og det så omfattende arsenal af feelgood-superhits indtager Jyske Bank Boxen til en sand fredagsfest.

Publikum kan se frem til at blive forkælet med lange rækker elskede perler fra en mere end 40 år lang karriere - eksempelvis de helt uundgåelige evergreens 'Summer of '69', '(Everything I Do) I Do It For You', 'Can't Stop This Things We've Started', 'Heaven', 'Run to You'.

Bryan Adams har én gang tidligere optrådt i Herning, og det skete til en udsolgt koncert i 2006, hvor canadieren indtog scenen i MCH Messecenter Hernings ikoniske og stemningsfyldte runde Hal B. Administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen husker med glæde tilbage på koncerten, der gjorde stort indtryk og kastede femstjernede anmeldelser af sig i både Gaffa og Herning Folkeblad.

- Det var en fremragende koncert, hvor Bryan Adams tog os alle med på en musikalsk rejse gennem sit imponerende repertoire og sammen med publikum skabte en helt fantastisk stemning. Derfor ser jeg rigtig meget frem til et godt gensyn, og vi glæder os alle til en ny, stor oplevelse - denne gang i multiarenaen Jyske Bank Boxen, lyder det fra Georg Sørensen.

Duetter, priser og Walk of Fame
Bryan Adams, der albumdebuterede i eget navn i 1980, hører med 65 millioner solgte singler til historiens bedst sælgende artister. Hans helt store gennembrud kom med udgivelsen af 'Reckless' (1984), der blandt andre kastede hitsinglen 'Summer of '69' af sig, og da han udgav singlen '(Everything I Do) I Do It for You' blev han en regulær verdensstjerne, idet sangen storhittede kloden rundt.

I anden halvdel af 1990'erne sang han duetter med Barbra Streisand og Melanie C, og i 2008 figurerede han som nummer 38 på Billboard Hot 100's liste over 'all-time top artists'. I det hele taget har han i løbet af sin karriere samarbejdet med et væld af ikoner, herunder også Tina Turner, Rod Stewart, Bonnie Raitt og Sting, ligesom han har arbejdet med nogle af nutidens største popstjerner i form af Taylor Swift og Ed Sheeran.

Hitmageren har desuden vundet et væld af priser, herunder en Grammy og ikke færre end 20 Juno Awards, ligesom han er blevet nomineret til både Academy Awards og Golden Globe Awards. Han er derudover blevet optaget på adskillige Walk of Fame-passager, heriblandt Hollywood Walk of Fame.

Bryan Adams er i nyere tid vedblevet at udgive nye plader, og så sent som i 2022 udkom således ikke færre end fire studiealbum - 'So Happy It Hurts', 'Pretty Woman - The Musical', 'Classic' og 'Classic Pt. II'.

Bryan Adams spiller i Jyske Bank Boxen fredag 3. maj 2024, og billetsalget starter fredag 20. oktober 2023 klokken 10.00 på mch.dk.


Se flere billeder