23-08-2016  - MCH PRESSE

BSV spiller Champions League-brag i Jyske Bank Boxen

BSV spiller Champions League-brag i Jyske Bank Boxen

Michael V. Knudsen og resten af BSV får hjemmebane i Jyske Bank Boxen, når BSV møder Paris SG i Champions League den 23. oktober. Foto: Ole Mørk.

Når Paris SG med Mikkel Hansen på holdet kommer til Danmark for at møde Bjerringbro-Silkeborg i Velux EHF Champions League, bliver det på den flottest mulige scene i Jyske Bank Boxen i Herning.

Der er lagt op til sæsonens største håndboldkamp på dansk jord, når Bjerringbro-Silkeborg tager imod mægtige Paris SG i Velux EHF Champions League søndag den 23. oktober. Nogle af verdens største håndboldstjerner med danske Mikkel Hansen i front kommer til Danmark for at møde de danske mestre i den fineste europæiske håndboldturnering, og det kommer til at foregå på den største scene. BSV flytter nemlig Champions League-braget til Jyske Bank Boxen i Herning.

- Vi ønsker at give vores fans, vores sponsorer og alle, der holder af håndbold, en ekstraordinær mulighed for at komme helt tæt på nogle af de allerstørste stjerner, og derfor har vi valgt at flytte kampen til Jyske Bank Boxen. Vi har oplevet stor forhåndsinteresse for kampen, og derfor er vi meget glade for samarbejdet med MCH, der har gjort det muligt at lave det største håndboldevent på dansk jord i den kommende sæson, fortæller administrerende direktør i Bjerringbro-Silkeborg, Jesper Schou.

Et glædeligt gensyn
Det er ikke første gang, at BSV spiller Velux EHF Champions League i Jyske Bank Boxen. Da den midtjyske håndboldklub for fem år siden debuterede i Europas kongeklasse, foregik det også i Jyske Bank Boxen, da Atletico Madrids verdensstjerner var på besøg. Nu glæder Jyske Bank Boxen sig til igen at få besøg af Bjerringbro-Silkeborg.

- Vi er virkelig glade for at byde BSV velkommen tilbage i Jyske Bank Boxen. Sidst Bjerringbro-Silkeborg spillede Champions League i Jyske Bank Boxen var storkampen mod Atletico Madrid. Denne kamp er endnu større. At de danske mestre tager imod OL-guldheltene Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard sammen med alle de andre udenlandske PSG-stjerner i Jyske Bank Boxen, er en stor glæde for os. Vi håber, at håndboldfans fra hele landet får lyst til at opleve dette historiske håndboldbrag, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Verdensstjerner gæster Herning
Paris SG kommer til Jyske Bank Boxen med de to danske OL-guldvindere Mikkel Hansen og Henrik Møllgaard. Derudover kan franskmændene præsentere en perlerække af store stjerner med blandt andre OL-sølvvinderne Nikola Karabatic, Daniel Narcisse og Thierry Omeyer. Det bliver en yderst hård opgave for de danske mestre fra BSV, men de glæder sig til at skulle op mod nogle af verdens bedste håndboldspillere.

- Det er cremen af international håndbold krydret med to store danske profiler, der kommer til Danmark for at møde os. Det er spillets allerypperste, som har vundet de største titler op til flere gange. Det bliver ganske enkelt ikke større, mener Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen.

- Vi er stolte over, at Paris skal møde Bjerringbro-Silkeborg i en officiel kamp, men vores opgave er at pakke benovelsen væk, og så arbejder vi benhårdt for at skabe overraskelsen og hente en hjemmesejr, fortæller Peter Bredsdorff-Larsen.

Billetsalget til håndboldbraget skydes i gang onsdag den 24. august kl. 14.00. Billetter kan købes via Bjerringbro-Silkeborgs hjemmeside og via MCH.dk, og billetprisen starter ved 150 kroner.

Velux EHF Champions League-kampen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Paris SG spilles søndag den 23. oktober kl. 16.50, og kampen bliver vist direkte på DR1.