30-10-2019  - MCH Presse

Burhan G inviterer Herning tæt på

Burhan G inviterer Herning tæt på

Pressefoto.

Burhan G er for mange synonym med nogle af de største pophits i Danmark, og nu kan fans få lov til at opleve en helt ny side af kunstneren, når han optræder akustisk i MCH Herning Kongrescenter 1. maj 2020.

Den danske pop- og RnB-stjerne Burhan G er kendt for sine følelsesladede ballader og up-tempo pophits, der blandt andet tæller hitsinglerne ’Kalder Mig Hjem’, ’Jeg Vil Have Dig For Mig Selv’, ’Mest Ondt’, ’Tættere På Himlen’ og ’Jeg’ i Live’.

Kunstneren er vant til koncerter med storslåede sceneproduktioner og stramt koreograferede optrædener, men nu får publikum lov til at opleve en anderledes og mere sårbar version af Burhan G, når han går på scenen i MCH Herning Kongrescenter med en 100 % akustisk koncert.

Det kræver uden tvivl både sin sang og sin kunstner at optræde akustisk, og Burhan G har valgt kun at tage to musikere og en enkelt korsanger med sig på scenen. Det nedbarberede setup tvinger, ifølge hitmageren selv, ham til at gentænke sit omfattende katalog af hits og finde ud af, hvordan sangene skal fortolkes i den akustiske besætning. Publikum i Herning kan således se frem til en helt særlig oplevelse helt tæt på kunstneren til foråret.

Burhan G kan opleves akustisk i MCH Herning Kongrescenter 1. maj 2020. Billetter kan købes på mch.dk.