15-02-2016  - MCH Presse

Campingbranchen tager det tunge skyts med til Herning

Campingbranchen tager det tunge skyts med til Herning

Landets ubetinget største campingmesse, som finder sted under Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning den 26.-28. februar, bugner med udstyr, vogne og campingpladser. Her vil være nyheder og premiere samt rigelig med nærring til de campingdrevne drømme.

Fakta: 

  • Ferie for Alle afholdes i MCH Messecenter Herning fra 26.-28. februar 2016
  • Messen fylder i alt 14 messehaller
  • Skandinaviens største
  • Besøges årligt af flere end 60.000 mennesker
  • Læs mere på ferieforalle.dk, hvor der også kan læses mere om mulighederne for vintercamping

Danmarkspremierer på vogne, campingpladser i både ind- og udland samt udstyr, der kan få selv den mest erfarne campist til at sukke længselsfuldt. Det er blot en del af det, camping-udstillingen på Ferie for Alle byder på. Messen indtager MCH Messecenter Herning fra 26. til 28. februar, og er landets største.

Hele otte af de i alt 14 messehaller, Ferie for Alle fylder, bugner med fristelser til campinglivet. Blandt de mange udstillere er blandt andre Camper Fritid, som er en af Danmarks største udbydere af udstyr og tilbehør til campinglivet.

- Vi glæder os som altid til at deltage i Ferie for Alle. På vores stand vil besøgende kunne opleve de mest populære og nyeste produkter. Af nyheder har vi blandt andet kvalitets-rejselufttelte, camping- og havestol designet af Jacob Jensen Design og nye produkter i WeCamp-serien med på messen, fortæller Mikkel Rasmussen fra Camper Fritid.

Kom tæt på de nyeste vogne
Hos en anden udstiller, PB Autocamper, kan besøgende opleve hele to store luksuslinere. Knaus har Danmarkspremierer på Knaus SUN I 900 og bringer også en endnu større - bogstaveligt talt - nyhed med sig: Den nye Morelo Loft 84 MX. Morelo er det ypperste i luksus fra Tyskland, og her er der ikke sparet på noget. Det kan besøgende opleve ved selvsyn. For der er naturligvis rig mulighed for at gå på opdagelse i alle vogne og få en god snak med forhandlerne.

Nyt og spændende er der også fra Weinsberg Campingvogne, som igen er tilbage blandt udstillerne på Ferie for Alle. I tiden, der er gået siden Weinsberg sidste år deltog i Ferie for Alle, har virksomheden udviklet stilen og fået et helt nyt forhandlernetværk i Danmark.

Weinsberg-vognene er optimeret - ikke kun i design, men også på udstyrssiden. CaraOne, som serien hedder, kommer i ti forskellige grundrids, og der er alt fra den lille lette rejsevogn til den store familie-fastliggervogn.

Hobby og Mercedes Autocamper er tilbage 
Det er med forventningens glæde, at projektleder Knud Sørensen kigger ned over listen af udstillere forud for messen. Han garanterer, at der igen i år, bliver meget at se på.

- Udvalget er stort, og det samme er bredden blandt udstillerne på campingudstillingen. Her er samtlige mærker af autocampere og campingvogne. Blandt autocampere er vi glade for at fortælle, at Hobby og Mercedes er tilbage, fortæller Knud Sørensen.