24-02-2016  - MCH Presse

Campingmessen boomer med nyheder og gode tilbud

Campingmessen boomer med nyheder og gode tilbud

Skandinaviens største campingudstilling finder sted på Ferie for Alle i MCH Messecenter Herning den 26.-28. februar. Messen er fyldt med spændende nyheder, gode tilbud og masser af andre fristelser.

Fakta: 

  • Ferie for Alle afholdes i MCH Messecenter Herning fra 26.-28. februar 2016 og fylder i alt 14 messehaller.
  • Messen er Skandinaviens største og besøges årligt af flere end 60.000 mennesker. 
  • Læs mere på ferieforalle.dk

Der bliver noget at komme efter for både de kræsne, de, som søger nye gadgets, og de, som elsker en god handel, når hele campingbranchen samles i Herning fra 26.-28. februar. 

Danmarks allerstørste campingudstilling, som foregår i forbindelse med Ferie for Alle, byder på et væld af både nyheder og gode tilbud.

- Det bliver en udfordring ikke at blive fristet, når man bevæger sig gennem de otte haller, som er fyldt med camping, advarer projektleder for campingmessen, Knud Sørensen. 

Og hallerne bugner. Faktisk, er der blot et par få, mindre pladser tilbage. I skrivende stund tæller campingudstillingen 397 udstillere. 

Lufttelt, kampagnevogne og designer-indretning
Blandt de mange udstillere finder man blandt andet Isabella, som for første gang præsenterer deres prisvenlige rejseserie af Ventura Lufttelte for presse og publikum. 

- Ferie for Alle er årets store campingmesse. År efter år kommer der massevis af mennesker på messen, og som udstillere er vi også glade for at returnere år efter år. Så det var et oplagt sted at vælge til den officielle præsentation af luftteltet, siger Claus Ikjær, salgschef. 

Campingudstillingen på Ferie for Alle præsenterer samtlige mærker af vogne på det danske marked. Og mange af mærkerne har såkaldt kampagnevogne med, der giver køberne rigtig meget vogn for pengene. 
blandt dem er Caravelair. Caravelair er et franskproduceret campingvognsmærke, der bliver mere og mere populære på det danske marked.

Tyske Dethleff tager en stjernedesignet vogn med på Ferie for Alle. Campingvognen har været i hænderne på den hollandske stjernedesigner Jan des Bouvrie for en gennemgribende forvandling. 

Jan des Bouvrie arbejder meget med hvidt og sort, spejle og krom, hvilket får pladsen til at syne større. På standen hos Dethleffs i hal D kan Jan des Bouvries vogn samt to vogne i farverne Blue Sky og Golden Sunrise opleves.