30-01-2024  - MCH Presse

Caroline Wozniacki & Holger Rune spiller mod stjernepar til tennisbrag i Jyske Bank Boxen

Caroline Wozniacki & Holger Rune spiller mod stjernepar til tennisbrag i Jyske Bank Boxen

Caroline Wozniacki og Holger Rune byder tennissportens populære par Elina Svitolina og Gaël Monfils velkommen i Jyske Bank Boxen til tennis i verdensklasse og et brag af et tennisevent - Champions Battle 2024.

Champions Battle 2024 - Program

(Tiderne kan variere)

Kl. 18.30 Caroline Wozniacki vs. Elina Svitolina
Kl. 20.15 Holger Rune vs. Gaël Monfils
Kl. 22.15 Caroline Wozniacki & Holger Rune vs. Elina Svitolina & Gaël Monfils
Kl. 23.15 Slut

Singlekampene spilles bedst af tre sæt, men med tiebreak i afgørende. Mixdoublen afgøres i ét sæt.

Champions Battle 2024 finder sted tirsdag 11. juni 2024, hvor alle danske tennisfans får en enestående mulighed for at se fire verdensstjerner folde sig ud på dansk grund; Caroline Wozniacki, Holger Rune, Elina Svitolina og Gaël Monfils. For første gang nogensinde spiller Caroline Wozniacki og Holger Rune sammen i en mixdouble og så i unikke kulisser med plads til 10.000 mennesker i Jyske Bank Boxen. Alle fire spillere vil forhåbentligt være at finde til sommerens Olympiske Lege i Paris.

Verdensstjerner glæder sig
Danmarks største tennisstjerne igennem tiden Caroline Wozniacki glæder sig til igen at spille opvisningskamp i Herning, men denne gang også i en mixdouble med landsmand og verdensranglistens nummer otte, Holger Rune:

- Det bliver en stor aften mod en klassespiller som Svitolina, som jeg kender rigtig godt, og som jeg håber at tage revanche imod. Selvfølgelig glæder jeg mig også supermeget til at skulle spille sammen med Holger i en mixdouble. Jeg spillede i Herning tilbage i 2015 mod Serena Williams, hvor stemningen var helt fantastisk. Det er jeg sikker på, at vi kan skabe endnu engang.

Også Holger Rune ser frem til en stor aften i Jyske Bank Boxen - han udtaler:

- Vi kan se frem til topunderholdende tennis i juni måned på dansk grund med opvisningskampene i Boxen, hvor Caroline og jeg skal nedkæmpe Monfils og Svitolina. Monfils er en fantastisk underholdende spiller, og jeg glæder mig til at levere et brag af en kamp for vores danske fans.

Elina Svitolina og Gaël Monfils danner par privat, er gift og har sammen en datter på halvandet år. 29-årige Elina Svitolina blev professionel tennisspiller i 2010, var den første ukrainer til at opnå top-10 på verdensranglisten og har siden sin start vundet 17 WTA-singletitler og en OL-bronzemedalje ved OL i Tokyo 2020.

Den 37-årige franskmand Gaël Monfils har spillet professionel tennis siden 2004 og har igennem sin karriere vundet 12 ATP-singletitler, samt vundet over legender som Roger Federer, Rafael Nadal, Andy Murray og Daniil Medvedev. Han sluttede 2023 af med stil, da han vandt Stockholm Open.

Begge glæder sig meget til at spille i Danmark - de udtaler:

- Vi ser begge meget frem til en fantastisk aften, hvor vi møder Caroline og Holger på hjemmebane i Danmark. Det er et meget spændende setup og forhåbentligt står vi med vindertrofæet til sidst.

En helt unik oplevelse venter
f Sports Groups Founder Mads H. Frederiksen udtaler:

- Vi glæder os til at komme tilbage til MCH og Jyske Bank Boxen, der kan tilbyde de rigtige rammer for en helt særlig tennisaften. Et historisk event, som vi er meget stolte af at kunne præsentere for det danske publikum. Vi har kun gode erfaringer fra tidligere arrangementer med blandt andre Serena Williams, Caroline Wozniacki, Mike Tyson og Mikkel Kessler, og vi mærker tydeligt entusiasmen og engagementet hos både byen og MCH.

Han suppleres af Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S:

- Jyske Bank Boxen er bygget til de allerstørste stjerner. Og netop derfor glæder det mig rigtig meget, at arrangøren f Sports Group har valgt vores multiarena til at danne rammen om Champions Battle med fire verdensstjerner - Danmarks to absolut største tennisstjerner og et verdensstjernetennispar, der vil udfordre hinanden kort tid før OL i Paris, siger Georg Sørensen og understreger:

- Vi ser frem til at byde både stjernerne og publikum hjertelig velkommen til en helt unik oplevelse med tennis i verdensklasse i juni.

Aftenen starter med topbraget mellem tennislegenden og Grand Slam-vinder, Caroline Wozniacki og den ukrainske stjerne Elina Svitolina. Herefter tager den danske verdensstjerne Holger Rune kampen op mod verdens mest underholdende tennisspiller fra Frankrig, Gaël Monfils. Aftenens tredje del består af en mixdouble mellem to af Danmarks største og mest populære sportsstjerner, Caroline Wozniacki og Holger Rune og tennissportens meget populære ægtepar Elina Svitolina og Gaël Monfils.

Billetsalget er i fuld gang lige hér.