18-10-2021  - MCH Presse

Carpark North gæster Herning i unikke konstellationer

Carpark North gæster Herning i unikke konstellationer

Pressefoto.

Der er godt nyt til alle Carpark North-fans. Allerede 22. oktober gæster Carpark North-frontfiguren Lau Højen MCH Herning Kongrescenter som solist, og i foråret 2022 vender han tilbage med resten af bandet samt Danmarks Underholdningsorkester til et brag af en koncert.

Med magiske hits som ’Transparent & Glasslike’ og ’Shall We Be Grateful’ slog Carpark North sit navn fast med syvtommersøm i den danske musikbranche i begyndelsen af 00’erne. Siden har succesbandet beriget danskerne med talrige unikke koncertoplevelser, og nu kan Herning glæde sig til hele to koncertoplevelser med medlemmer af Carpark North i eksklusive sammensætninger.

Frontfiguren i Carpark North, Lau Højen, kan opleves som soloartist i Herning om få uger, og til foråret tager han de resterende bandmedlemmer under armen og inviterer til én stor rock-symfoni sammen med Danmarks Underholdningsorkester i MCH Herning Kongrescenter.

Unik solokoncert
De fleste kender ham som forsangeren i den hårdtslående trio, der gennem mere end 20 år har sendt vilde elektrorock-brøl ud i det danske musiklandskab. Nu har Lau Højen taget skridtet som soloartist og har skabt sit eget musikalske univers med et personligt og poetisk fundament, som kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 22. oktober 2021.

Lau Højen skrev sin første sang i børnehaven, og sidenhen greb han også guitaren. Snart mødte han Søren Balsner og Morten Thorhauge på Mellerup Efterskole i 1997, hvor Carpark North rejste sig fra en fælles kreativ hovedpulsåre – en kreativitet, som senere skulle føre til et af landets mest indflydelsesrige rockbands.

Nu er Lau Højen netop udkommet med sit første soloalbum 'Vi Vil Gerne Kysses', som er afsættet for succesforsangerens Herning-visit. Sangene udsprang af hans mors kamp mod kræften og døden, og pludselig kom der mange flere – om hans mor, hans familie, venner og om ham selv – alt det nære, som han beskriver det. Lau Højens solounivers er dog ikke et farvel til Carpark North – tværtimod.

Carpark Norths vildeste drøm går i opfyldelse
Rockgiganten Carpark North har altid været lige så hårdtslående, som den har været melodisk træfsikker. En kombination, som har resulteret i udødelige landeplager og stærke koncertoplevelser gennem mere end 20 år. Og Carpark North står stadig som en organisk, levende kraft – en kreativ trio, der bliver ved med at sætte sit helt eget uudslettelige aftryk på dansk musik, og som altid er på vej mod nye, uprøvede højder.

Derfor er Søren Balsner, Morten Thorhauge og Lau Højen også stolte over at kunne præsentere en landsdækkende turné med Danmarks Underholdningsorkester:

- Når vi tre er sammen, ser vi livet gennem en stjernekikkert. Her er ingen drøm for vild, og intet mål er for ambitiøst. Man kan altid række ud efter det og gribe chancen, når den er der. Og det har vi gjort nu. Vores samspil med Danmarks Underholdningsorkester er nemlig den vildeste drøm, som går i opfyldelse, og vores ambition er at skabe en rock-symfoni, der gør Carpark North-universet større end nogensinde før, lyder det fra hitmagerne.

Lau Højen kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 22. oktober 2021, mens Carpark North giver koncert 24. marts 2022. Billetter kan købes via mch.dk.