20-08-2018  - MCH Presse

Champions League-brag mod franske stjerner i Jyske Bank Boxen

Champions League-brag mod franske stjerner i Jyske Bank Boxen

Foto: Skjern Håndbold

Publikum kan se frem til endnu en håndboldfest i Jyske Bank Boxen, når Skjern Håndbold flytter Champions League-kampen mod Paris Saint-Germain til Herning søndag 14. oktober.

For femte gang i historien rykker Skjern Håndbold 41 kilometer mod nordøst, når Mikkel Hansen, Nikola Karabatic og de øvrige verdensstjerner kommer til Danmark den 14. oktober. Skjern Håndbold har nemlig flyttet gruppespilskampen i Champions League mod de femdobbelte franske mestre fra Paris Saint-Germain til Jyske Bank Boxen. Og det er en glædelig nyhed, mener Kasper Søndergaard:

- Det bliver stort, og jeg håber, at vi kan samle 8-10.000 tilskuere, hvor størstedelen holder med os. Jyske Bank Boxen har tidligere vist sig at være en glimrende hjemmebane for os, og det satser vi på gentager sig til oktober, siger Kasper Søndergaard.

På ledelsesgangene i både Skjern og Herning er man stærkt tilfredse med beslutningen.

- Vi har haft mange store oplevelser i forbindelse med flytningen af kampe til Herning, og jeg tror, vi kan forvente os endnu en fantastisk kamp i oktober, siger Carsten Thygesen, bestyrelsesformand i Skjern Håndbold, der suppleres af Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S:

- Vi glæder os over, at vores langvarige og stærke samarbejde med Skjern Håndbold igen betyder håndbold i verdensklasse i Jyske Bank Boxen. Vi ser frem til at opleve de to fantastiske hold og de mange festlige supportere, siger Georg Sørensen.

Tidligere har Skjern Håndbold mødt AG København, KIF Kolding, TTH Holstebro og Aalborg Håndbold i Jyske Bank Boxen.

Billetsalget til opgøret mod Paris Saint-Germain starter den 27. august på mch.dk.