05-10-2018  - MCH Presse

Christopher vil smelte hjerter i Herning

Christopher vil smelte hjerter i Herning

Christopher har netop udgivet sin nye single "Irony" og giver koncert i MCH Herning Kongrescenter lørdag 6. april 2019. Pressefoto.

Der er udsigt til galoperende pigehjerter til foråret i Herning, når den danske popprins Christopher, som er højaktuel med sin nye single "Irony", lægger vejen forbi MCH Herning Kongrescenter lørdag 6. april 2019.

Lørdag 6. april står Christopher klar til at storcharmere publikum og skrue op for forårsvarmen med sine mange nye og kendte kærlighedshits i MCH Herning Kongrescenter.

Christopher er en af de mest etablerede artister og succesfulde sangere på den danske musikscene. Hitmageren udgav sit debutalbum "Colours" i 2012 - og siden da er det gået stærkt med tre albums og 15 officielle singler.

Tilbage på scenen
Efter et års pusterum valgte Christopher i foråret 2018 at vende tilbage til rampelyset - og det skete med singlen "Bad", som gik direkte i Top 20 på Spotify. Kort efter fulgte up-tempo singlen "Monogamy", som strøg direkte til tops på den kinesiske musiktjeneste QC Music.

Fredag 5. oktober fulgte så den længe ventede tredjesingle "Irony", som mange af Christophers fans allerede kender efter sangerens sommerkoncerter i 2018. Gennem de sidste tre år har Christopher også for alvor taget hul på sin karriere i udlandet - og særligt i Asien.

Christopher Live 2019 kan opleves i Koncertsalen i MCH Herning Kongrescenter lørdag 6. april 2019. Billetsalget er begyndt på mch.dk.