31-05-2019  - MCH PRESSE

Copenhagen Drummers fejrer 10-års jubilæum i Herning

Copenhagen Drummers fejrer 10-års jubilæum i Herning

Pressefoto.

Det bliver et glædeligt gensyn med Copenhagen Drummers, når gruppen, med rødder i Den Kongelige Livgarde, fejrer bandets 10-års jubilæum med et brag af et show 7. februar 2020 i MCH Herning Kongrescenter.

Tag disciplin, præcision og stortalent og tilsæt lysten til at udforske alle facetter af trommespillet – det er opskriften bag Copenhagen Drummers succes. En succes der gør, at de populære trommeslagere nu kan fejre 10-års jubilæum med et helt nyt, revolutionerende og storslået trommeshow i MCH Herning Kongrescenter 7. februar 2020.

Copenhagen Drummers er garant for at levere et show uden sidestykke, og de passionerede trommeslageres nyeste skud på stammen ”THE GRAND TOUR” er ingen undtagelse. Der er dermed lagt op til en trommefest af de helt store, når publikum inddrages i trommeslagernes fantasifulde univers. Publikum kan se frem til et fantastisk lysshow, innovativt og unikt trommespil krydret med visuelle effekter som ild og vand. Alt sammen tilsat gruppens afsmittende energi, vildskab og humor.

Trommeslagere med royalt afsæt
Fundamentet for Copenhagen Drummers blev støbt i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. Den royale relation er vedblevet, og senest optrådte Copenhagen Drummers til H.K.H. Kronprinsens 50-års fødselsdag. Tiden skal dog spoles ti år tilbage før, trommeslagerne for alvor blev sat på verdenskortet. Dengang vandt gruppen underholdningsprogrammet Talent 2010 på DR1. Sidenhen har de spillet mere end tusind shows i både ind- og udland, og i 2013 kulminerede det, da de sammen med Emmelie De Forest vandt Melodi Grand Prix. 

Flere end 30.000 publikummer har allerede oplevet Copenhagen Drummers live, og roserne er væltet ned over de erfarne trommeslagere fra hovedstadsområdet.   

Copenhagen Drummers kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 7. februar 2020. Billetter til showet kan købes på mch.dk.