13-03-2020  - MCH Presse

Covid-19: Vi holder åbent og er klar til personlig dialog

Covid-19: Vi holder åbent og er klar til personlig dialog

Foto: MCH/Tony Brøchner

Vi skal alle stå sammen uden at stå tæt – og uden at Danmark går i stå. Derfor følger vi naturligvis myndighedernes anbefalinger om at holde afstand, men telefonerne er åbne, og vi er som altid klar til en personlig dialog med vore kunder og gæster.

I MCH har vores gæsters og medarbejderes sundhed og velvære førsteprioritet, og den skærpede situation med covid-19 betyder, at en række arrangementer enten udskydes eller desværre helt udgår af kalenderen.

Vi skal alle stå sammen uden at stå tæt – og uden at Danmark går i stå. Derfor følger vi naturligvis myndighedernes anbefalinger om at holde afstand, og derfor arbejder alle MCH’ere, der har mulighed, hjemmefra.

Men telefonerne er åbne, og vi er som altid klar til en personlig dialog med vore kunder og gæster. Vort billetsalg i kongrescentret er bemandet, så du kan komme forbi og få personlig kontakt – i respekt for den anbefalede afstand.

Bemærk: Alle berørte billetkøbere til udsatte eller aflyste arrangementer vil blive kontaktet. Det gælder, hvad enten du har købt billet til et arrangement i MCH Herning Kongrescenter, MCH Messecenter Herning eller Jyske Bank Boxen.

Har du mod forventning ikke modtaget en besked fra os, er du velkommen til at henvende dig til MCH Billetsalg på telefon 99 26 99 99 eller på mail billetsalg@mch.dk. Billetsalg holder åbent alle hverdage i tidsrummet 09.00-15.00.

Der kan forekomme længere svartid, men vi gør alt, hvad vi kan for at besvare jeres henvendelser og konkrete spørgsmål hurtigst muligt.

Med normalt flere end en million gæster om året er det en både usædvanlig og underlig tid for os i MCH, at vores lokaler står tomme, og vi glæder os derfor rigtig meget til at kunne byde jer alle sammen indenfor igen!

Du kan løbende holde dig opdateret om ændringer i arrangementskalenderen her.

Mange hilsner og på glædeligt gensyn
MCH