08-10-2019  - MCH Presse

D-A-D giver arenakoncert i Jyske Bank Boxen

D-A-D giver arenakoncert i Jyske Bank Boxen

D-A-D indtager scenen i Jyske Bank Boxen 20. marts 2020. Pressefoto.

Publikum kan se frem til at opleve de danske rockikoner fra D-A-D, når bandet lægger vejen forbi Jyske Bank Boxen med en stor arenakoncert fredag 20. marts 2020.

I løbet af sommeren og efteråret har D-A-D indtaget scenerne i både Danmark og Europa, og i 2020 går turen til Herning, når bandet for første gang i mange år giver en så stor koncert på hjemmebane. D-A-D har lige siden deres internationale hit ’Sleeping My Day Away’ i 1989 befundet sig i dansk rocks absolutte superliga, og interessen blandt publikum bliver kun større og større, fortæller forsanger Jesper Binzer:

- Vi kan mærke over hele Europa, at der er en fornyet interesse i at opleve et band, der bare kan det dér. Vi er simpelthen gået fra at være et ’gammelt’ orkester til at blive et ’klassisk’ orkester. Rockkulturen er blevet ældre sammen med os, og det er en kultur, alle kender og holder af.

En helt unik musikalsk profil
D-A-D har gennem årene defineret sig selv gennem en helt unik musikalsk profil, intens spilleglæde og masser af humor, der i dag brænder mere igennem på scenen end nogensinde før. Og netop dét kan det danske publikum også se frem til, når de fire rockikoner indtager scenen i Jyske Bank Boxen.

- Når vores koncerter bliver sat så stort op som her, så forpligter det. Folk forventer rigtigt meget af scenografien og vores gamle hits – og selvfølgelig akrobatik og alle mulige tosserier på scenen, siger Jesper Binzer og fortsætter:

- Vi har i dag for længst nået alle vores ambitiøse mål, så nu strækker vi os efter nogle nye. Vi har alle sammen stadig den samme rastløse energi i kroppen, så vi læner os ikke bare tilbage, ryger en majspibe og hører noget bluesjazz. Vi rækker ud efter noget nyt, vi næsten ikke kan nå, så blodspændingen er helt oppe.

Glædeligt gensyn
D-A-D har tidligere optrådt Jyske Bank Boxen, og det bliver derfor et glædeligt gensyn med det ikoniske rockband. Bandet var blandt de optrædende til Jyske Bank Boxens 5 års fødselsdag i 2015, hvor de for første gang spillede hele deres storsælgende album fra 1991, ’Riskin’ It All’, i fuld længde til én og samme koncert. GAFFAs anmelder skrev: ”Energien var sublim, stemningen var berusende, D-A-D fyldte podiet helt ud, og de formåede at gøre den store sal lille. Det lykkedes dem i den grad at forene de flere tusinde gæster i Jyske Bank Boxen”, hvorefter han konkluderede: ”Uden tvivl den vildeste fem års fødselsdag, jeg nogensinde har oplevet. Tak for en vild aften, Herning!”

Koncerten med D-A-D kan opleves i Jyske Bank Boxen 20. marts 2020. Billetsalget til koncerten starter fredag 11. oktober 2019 kl. 10.00 på mch.dk.