06-12-2020  - MCH Presse

Danmark klar til mellemrunden på hjemmebane

Danmark klar til mellemrunden på hjemmebane

Foto: MCH/Lars Møller.

Søndag aften sikrede de danske håndboldkvinder sig en billet til mellemrunden, da Montenegro blev besejret 28-19 efter dansk dominans i anden halvleg. Tirsdag venter en puljefinale mod Frankrig og kampen om vigtige point til mellemrunden.

I en rød- og hvidlysende Jyske Bank Boxen og med blandt andre Kim Larsen på den danskinspirerede playliste spillede Danmark søndag aften sin anden kamp i gruppespillet, og her blev Montenegro besejret med de sikre cifre 28-19.

Det var dog montenegrinerne, der indledte aftenens målscoring, inden forsvarskrumtappen Line Haugsted sørgede for at bringe danskerne på måltavlen efter tre minutters spil. De to hold fulgtes ad i første halvleg, men de rød- og hvidklædte kunne gå til pause med en smal føring på 13-11.

Danskerne fik da også den bedste start på anden halvleg med en hurtig Lærke Nolsøe-scoring, og i løbet af de første ti minutter opbyggede Danmark en seksmålsføring, som gradvist blev større og mundede ud i en sikker nimålssejr.

En storspillende Sandra Toft i målet blev efter opgøret hædret som kampens bedste spiller.

Puljefinale venter
Søndagens andet opgør i Jyske Bank Boxen endte med en sikker fransk sejr over Slovenien, og dermed skal Danmark kæmpe mod de forsvarende europamestre fra Frankrig om førstepladsen i pulje A og vigtige point til mellemrunden. Slaget skal stå tirsdag 8. december, og kampen kan følges live på TV 2 med kampstart kl. 20.30.

Følg med og hold dig opdateret på de sociale medier

Jyske Bank Boxens facebookside og Instagram
Håndbolddamernes facebookside og Instagram

#jyskebankboxen
#håndbolddamerne
#ehfeuro2020
#handballispassion