21-01-2019  - MCH Presse

Danmark tæt på semifinalen efter endnu en sejr i Jyske Bank Boxen

Danmark tæt på semifinalen efter endnu en sejr i Jyske Bank Boxen

Danmark er et skridt nærmere semifinalen efter sejr over Egypten mandag aften. Foto: MCH/Lars Møller.

Massiv opbakning fra de mange fans i Jyske Bank Boxen, da det danske herrelandshold mandag aften vandt over Egypten 26-20.

De danske håndboldherrer spillede sig et skridt tættere på en plads i semifinalen, da de mandag aften mødte Egypten i en spændende kamp i Jyske Bank Boxen. De mange tusinde tilskuere klædt i rød-hvide farver sørgede fra kampens start for at skabe en stemningsfyldt hjemmebane med jubel, fællessang, bølgegang og trommehvirvler.

Efter en usikker start på første halvleg sørgede Magnus Landin med sin scoring til 6-5 efter godt 11 minutters spil for, at Danmark kom foran, og herefter holdt Danmark føringen resten af kampen. Første halvleg var en blandet affære, hvor egypterne drillede danskerne, og Danmark havde svært ved at finde fodfæste, rytme og tempo i spillet. Danmark gik til halvleg med en føring på 9-7.

I anden halvleg kom danskerne godt fra start med en scoring fra Nikolaj Øris, og herefter øgede håndboldherrerne stille og roligt forspringet og fik endelig fart i spillet, alt imens de mange rød/hvide fans sang og heppede på håndboldherrerne, der vandt kampen 26-20.

Prisen som kampens bedste spiller gik til Anders Zachariassen.

Mandag aften dannede Jyske Bank Boxen også ramme om kampen mellem Sverige-Norge, der endte 27-30, og dermed gav Sverige ikke den hjælpende hånd, der kunne have sendt Danmark til en direkte plads i semifinalen. Danmark kan selv afgøre det onsdag, hvor håndboldherrerne møder Sverige kl. 20.30 i Jyske Bank Boxen. Her kan de danske fans igen komme i stemning i MCH’s 10.000 m2 store fanzone i hal M, der byder på ægte håndboldfest og fanstemning med underholdning, live-musik og aktiviteter for alle.

Følg med og hold dig opdateret på de sociale medier 

Jyske Bank Boxens Facebookside og Instagram

Fanzonen i Herning

Håndboldherrernes Facebookside og Instagram

#jyskebankboxen

#handball19

#standout


Se flere billeder