11-12-2019  - MCH Presse

Danmarks førende racefjerkræ kommer til Herning

Danmarks førende racefjerkræ kommer til Herning

Knap 4.000 dyr bliver vist frem til Landsudstillingen i Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Tusindvis af racefjerkræ bliver vist frem til årets brancheevent, når Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl afholder Landsudstilling i MCH Messecenter Herning 13.-15. december.

Det bliver en weekend fyldt med show  og masser af kaglen, pippen og andre dyrelyde, når Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl afholder Landsudstilling i MCH Messecenter Herning 13.-15. december. Der bliver i år fremvist knap 4.000 dyr på Landsudstillingen, fordelt på store høns, dværghøns, kalkuner, gæs, ænder og duer. Det er årets absolutte højdepunkt for de danske fjerkræavlere, der ”krydser fjer”, når de flotteste fjerkræ bedømmes, og Dansk mester i Racefjerkræ 2019 for senior og junior udnævnes.

Under Landsudstillingen udstiller Vestjyske kaniner med omkring 200 kaniner i mange forskellige racer og farver, mens Jysk-Fynsk Kanarieforening viser et flot udsnit af deres mange farvestrålende fugle. Går man med et hønse-, due-, kanin- eller fuglehold i tankere, er Landsudstillingen den oplagte mulighed for at få mere inspiration og spørge dedikerede avlere til råds. Her kan du også se og købe udstyr til sit dyrehold på en af de mange messestande.

Læs mere om arrangementet på racefjerkrae.dk