31-05-2018  - Katrine Munch Bechgaard / dhf.dk

Danmarks spilledage i mellemrunden til VM 2019 ligger nu fast

Danmarks spilledage i mellemrunden til VM 2019 ligger nu fast

Oplev håndbold i verdensklasse, når VM i herrehåndbold finder sted i bl.a. Jyske Bank Boxen i januar 2019. Foto fra Bygma Golden League: MCH/Lars Møller

Når der om en lille måned igen bliver sat billetter til salg til VM i herrehåndbold 2019, vil det være muligt at få billetter til Danmarks kampe i mellemrunden. IHF har nemlig bekræftet, hvilket dage både Danmark og Tyskland spiller, hvis de når videre fra gruppespillet.

Hvis Nikolaj Jacobsen og Christian Prokops tropper når videre til mellemrunden, vil begge hold spille deres kampe d. 19., 21. og 23. januar. Det danske landsholds kampe i mellemrunden foregår i Jyske Bank Boxen i Herning, mens tyskernes kampe bliver spillet i Køln. Hvornår på dagen, kampene kommer til at ligge, bliver afgjort nogle uger efter lodtrækningen, som foregår d. 25. juni klokken 12.30 på Københavns Rådhus. Lodtrækningen bliver livestreamet via hjemmesiden handball19.com.

Billetterne til VM bliver løbende sat til salg på hjemmesiden i samarbejde med Ticketmaster og CTS Eventim. Der åbner et nyt billetsalgsvindue i starten af juli.

Når VM til januar bliver spillet i Danmark og Tyskland, vil man kunne opleve herrehåndbold i verdensklasse seks forskellige steder: I Danmark, hvor Sport Event Denmark er partner, spiller gruppe C i Jyske Bank Boxen i Herning og gruppe D i Royal Arena i København. I Tyskland spiller gruppe A i Mercedes-Benz Arena i Berlin og gruppe B i Olympiahalle i München. Semifinalerne bliver spillet i Barclaycard Arena i Hamborg, mens de to mellemrunder afvikles i LANXESS Arena i Køln og Jyske Bank Boxen. Sidstnævnte lægger også gulv til finalen og bronzekampen.

Du kan læse mere om VM på den officielle VM-side handball19.com og på mch.dk/oplevelser/mesterskaber-sport/vm-i-herrehaandbold