09-12-2023  - MCH Presse

Danmarks største gymnastikevent indtager Jyske Bank Boxen

Danmarks største gymnastikevent indtager Jyske Bank Boxen

FaceOff byder på gymnastik i verdensklasse. Pressefoto.

Gymnastikkonkurrencen FaceOff, der byder på elitegymnaster fra en lang række lande, finder næste gang sted 7. december 2024, hvor Jyske Bank Boxen som noget nyt danner ramme om de atletiske udfoldelser.

Den internationale gymnastikkonkurrence FaceOff har 10-års jubilæum næste år, og det fejres med en rekordstor udgave af konkurrencen i Jyske Bank Boxen. En udgave, der som altid har fokus på fællesskab, bevægelse, underholdning og store oplevelser skabt af nogle af verdens mest talentfulde gymnaster.

Ambitionen er at blæse publikum omkuld, og foruden den megen gymnastik i verdensklasse kan de fremmødte se frem til at opleve én af landets største, musikalske artister. Hele gymnastik-Danmark skal aktiveres, og der livestreames fra eventet, så også udlandet kan se med.

FaceOff startede som en gruppe pensionerede gymnasters hobbyprojekt i Svendborg i 2014 og har siden udviklet sig til at være en toptunet begivenhed med tusindvis af publikummer på lægterne i både Danmark, Norge og Sverige.

Teamet bag er over årene vokset betydeligt, og FaceOff har i nyere tid gennemgået en markant kommerciel udvikling, der blandt andet har udmøntet sig i et samarbejde med det verdensberømte Cirque du Soleil.

Det ændrer imidlertid ikke på, at FaceOff udspringer af dansk foreningskultur, og at frivillighed og dét at løfte i flok stadig er i daglig fokus.

FaceOff finder sted i Jyske Bank Boxen 7. december 2024. Læs mere hér.