09-12-2019  - MCH Presse

Danmarks Største Halbal gentager succesen i Herning

Danmarks Største Halbal gentager succesen i Herning

Danmarks Største Halbal kan atter opleves i Jyske Bank Boxen 24. oktober 2020. Foto: MCH/Tony Brøchner

Et feststemt publikum kan endnu en gang se frem til en aften fyldt med masser af stjerner på scenen, dans og underholdning, når Jyske Bank Boxen igen danner rammen om Danmarks Største Halbal, der afholdes 24. oktober 2020.

Der er lagt op til fest og farver, når Danmarks Største Halbal vender retur til Jyske Bank Boxen i 2020. Det er femte gang, arrangementet løber af stablen i det midtjyske. Sidste gang var i oktober 2019, hvor 3.000 gæster festede og dansede hele aftenen, så taget næsten lettede til sidst i Jyske Bank Boxen. Igen bliver god mad og festlig musik omdrejningspunktet i arenaen, der i anledning af arrangementet bliver forvandlet i gennemført halbal-stil med dug på bordene og masser af plads på dansegulvet. Kandis og Stig & Vennerne optræder igen med et veloplagt sceneshow, hvor der er garanti for genhør med de mange hits fra de to bands.

- Vi glæder os allerede nu til endnu en festlig aften til Danmarks Største Halbal i Jyske Bank Boxen. Det har hvert år været en stor oplevelse at samle flere tusinde fest- og danseglade gæster til denne fantastiske aften med landets to største og bedste dansebands, fortæller Nicki Quist, leder af kultur i MCH.

Populære Kandis og Stig & Vennerne

Hvem har ikke sunget med på 'I En Lille Båd Der Gynger'? Eller danset 'boogie-woogie' sammen med resten af festen? Til Danmarks Største Halbal får de flere tusinde gæster muligheden for begge dele og mere til, når der bliver spillet op til dans i Jyske Bank Boxen. Stig & Vennerne leverer alle de folkekære Flemming Bamse Jørgensen-hits, og Kandis udgav i november en ny plade med både nye hits og gamle klassikere, som fans også kan se frem til at opleve live i Herning.

- Det er femte gang, der dækkes op til Danmarks Største Halbal i Jyske Bank Boxen. Det er vores oplevelse, at historien om det festlige og traditionsrige halbal når længere og længere ud i landet. Derfor er der god grund til at skynde sig, hvis man vil sikre sig gode pladser i salen, afslutter Nicki Quist.

Billetsalget til Danmarks Største Halbal 2020 starter 12. december kl. 10.00. Læs mere her.