11-12-2018  - MCH Presse

Danmarks Største Halbal samler atter festglade danskere i Herning

Danmarks Største Halbal samler atter festglade danskere i Herning

Danmarks Største Halbal 2019 kan opleves 26. oktober i Jyske Bank Boxen. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Lørdag 26. oktober 2019 danner Jyske Bank Boxen ramme om Danmarks Største Halbal, som for fjerde år i træk samler danskerne til fest, fællesskab, dans, live-musik og god mad. De to festbands, Kandis og Stig & Vennerne, glæder sig over en god tradition.

Siden premieren i 2016 har flere tusinde feststemte gæster hvert efterår fornøjet sig til Danmarks Største Halbal. Lørdag 26. oktober 2019 forvandles Jyske Bank Boxen atter til årets største dansefest, som traditionen tro vil være pakket festligt ind med underholdning fra Kandis og Stig & Vennerne, et kæmpemæssigt dansegulv, lækker mad og fællesskab.

Hele Danmark samles til fest
Da Danmarks Største Halbal senest løb af stablen, valfartede gæster fra store dele af Jylland, Fyn og Sjælland til Herning for at deltage i festlighederne. Én af de gæster, der havde taget turen fra Fyn, var Belinda fra Odense:

- Det er tredje gang, jeg er til halbal. Det er en tradition, jeg har med min mor, og det er bare super hyggeligt. Der er god stemning, god mad og god musik.

Den store tilstrømning glæder halballets faste og populære spillemænd, Kandis samt Stig & Vennerne:

- Danmarks Største Halbal kan samle en masse mennesker, som gerne vil hygge sig og have en fantastisk aften. Vi elsker selv at komme her, og det bliver helt fantastisk at gøre det for fjerde år i træk. Jeg føler virkelig, at folk elsker den her nye tradition, siger Johnny Hansen fra Kandis.

- Vi oplever mange halballer rundt omkring i Danmark, men der er noget helt specielt over stemningen i Jyske Bank Boxen, når så mange mennesker har en fantastisk aften med god mad og god musik. Det kan noget, og det er virkelig en kæmpe oplevelse, siger Stig Rossen, som til Danmarks Største Halbal er ledsaget af Bamses Venner.

Flere pladser og lavere priser
I MCH glæder man sig til den fjerde udgave af Danmarks Største Halbal, som indeholder lidt nyheder. Feedback fra tidligere gæster samt et stigende antal gæster fra den østlige del af landet har medført justeringer til næste års fest.

- Vi har lyttet til de forskellige input omkring priserne, vi har fået fra flere gæster. Samtidig fornemmer vi, der kan blive behov for plads til endnu flere gæster i salen. Derfor justerer vi priserne og opretter samtidig en helt ny type pladser på tribunen uden spisning, men med adgang til festen på dansegulvet. Med de nye tiltag håber vi, at endnu flere får lyst til og mulighed for at tage del i den fantastiske fest i Jyske Bank Boxen, siger Nicki Quist, leder af Kultur i MCH.

Danmarks Største Halbal 2019 kan opleves 26. oktober i Jyske Bank Boxen. Billetsalget er netop begyndt. Billetter kan købes her.