28-10-2016  - MCH Presse / Maria Hesselvig Lange

Danmarks Største Halbal støtter Knæk Cancer

Danmarks Største Halbal støtter Knæk Cancer

Johnny Hansen, Georg Sørensen, adm. direktør i MCH A/S, og Stig Rossen. Foto: MCH/Tony Brøchner.

TV 2 sender live fra Jyske Bank Boxen og Danmarks Største Halbal, når Knæk Cancer-indsamlingsshowet vises lørdag aften.

FAKTA

I uge 43 forener TV 2 og Kræftens Bekæmpelse i fællesskab danskerne i kampen mod kræft. Læs mere her.

Selv på en festlig aften skal der være plads til at tænke på dem, der har det svært. Derfor har Danmarks Største Halbal valgt, at aftenens festglade halbalsgæster får mulighed for at støtte Knæk Cancer-showet, der sendes direkte på TV 2 samme aften.

Midt i god mad, dans og festlige hits fra Kandis og Stig & Vennerne kan de flere end 3.000 gæster således besøge en særlig Knæk Cancer-bod. Her kan man blandt andet støtte indsamlingen ved at købe roser, som er sponsoreret af Gartnerhallen i Herning. Indtægterne fra salget går ubeskåret til Knæk Cancer. Senere på aftenen vil Stig Rossen og Johnny Hansen fra Kandis på direkte tv fra Jyske Bank Boxen overrække gæsternes donation til Knæk Cancer.

Støt det gode formål

Stig Rossen fik ideen til, at Danmarks Største Halbal skulle støtte Knæk Cancer-indsamlingen. Han håber, at aftenens festglade gæster vil bakke op om initiativet til at støtte den gode sag:

- Langt de fleste har været i berøring med kræft på den ene eller anden måde. Det er desværre så udbredt en sygdom, at de fleste har et familiemedlem, en ven eller en bekendt, der har haft kræft inde på livet, og det forfærdelige er jo netop, at en livstruende sygdom ofte rammer hele familien. Til Danmarks Største Halbal vil vi gerne være med til at gøre en forskel, og selv et lille beløb tæller, så vi håber, at vores gæster vil være med til at støtte op om den gode sag og forhåbentligt være med til at knække cancer, siger Stig Rossen.

Indslaget fra Danmarks Største Halbal forventes at kunne ses ca. klokken 20.50 på TV 2. Danmarks Største Halbal er næsten udsolgt. Der er kun få ledige pladser tilbage. Køb din billet her.