22-10-2019  - MCH Presse

Danmarks Største Halbal vender tilbage for fjerde år i træk

Danmarks Største Halbal vender tilbage for fjerde år i træk

Danmarks Største Halbal 2019 kan opleves 26. oktober i Jyske Bank Boxen. Foto: MCH/Tony Brøchner

Om få dage går det løs til landets største halbal, når Kandis sammen med Stig & Vennerne spiller op til en festaften i fællesskabets tegn i Jyske Bank Boxen.

Danseskoene skal snøres, og stemmebåndene smøres, når Kandis sammen med Stig & Vennerne lørdag 26. oktober blænder op for en festlig aften i Herning. Jyske Bank Boxen bliver for fjerde år i træk forvandlet til Danmarks Største Halbal med langborde og lyskæder - og ikke mindst musik, dans og fest til ud på natten.

Siden premieren i 2016 har tusindvis af festglade gæster hvert efterår deltaget i årets største dansefest. Med ørehængende hits som "Glade minder" og "Hold Me" fra Kandis samt Flemming Bamse Jørgensens folkekære numre som "Vimmersvej" og "En lille båd, der gynger" leveret af Stig Rossen er kimen endnu engang lagt til en festlig og folkelig aften.

Dans, musik og hyggelig middag
Halballet lægger fra land allerede kl. 18, hvor gæsterne kan samle kræfter til aftenens strabadser i en lækker buffet, der bliver serveret ved de flere hundrede langborde, som i aftenens anledning er stillet an på multiarenaens gulv. Herefter indtager de to populære bands skiftevis scenen og spiller op til alt fra fællessang til kædedans på det store dansegulv.

Som noget nyt er der foruden pladserne ved langbordene også åbnet for billetter til en helt ny type pladser på tribunen. Denne type billetter omfatter ikke spisning, men giver adgang til festen på dansegulvet.

Hører man ikke til den mest danseglade del af gæsterne, lover arrangørerne dog, at der stadig er en række gode grunde til at sikre sig en billet til Danmarks Største Halbal:

- Hvad end man ser frem til at bruge sin aften på dansegulvet eller blot ønsker at nyde de to bands' hitkavalkader fra sin siddeplads på tribunen eller ved langbordene, så er der plads til det hele. Vi glæder os til at samle grupper af venner, familier og kollegaer til en mindeværdig festaften af de helt store, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH.

Danmarks Største Halbal kan opleves i Jyske Bank Boxen lørdag 26. oktober. Det er stadig muligt at sikre sig billetter via mch.dk.