06-04-2024  - MCH Presse

Danmarks største indendørs marked var atter et tilløbsstykke

Danmarks største indendørs marked var atter et tilløbsstykke

Der var nok at dykke ned i på årets første Loppe- og stumpemarked i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Der blev handlet antikviteter, kræmmerting og bil- og motorcykel-reservedele til den store guldmedalje, da den 76. udgave af det navnkundige Loppe- og stumpemarked fandt sted lørdag 6. april i MCH Messecenter Herning.

6.940 besøgende med øje for den gode handel og med kærlighed til genbrugsguld kiggede forbi, da det halvårlige Loppe- og stumpemarked indtog messehallerne lørdagen lang.

De flere end 300 udstillere bredte sig over i alt 23.000 kvadratmeter fordelt på otte af messecentrets haller, så der var nok at gå på opdagelse i for de mange besøgende. Loppemarkedet bød således på alt lige fra teaktræsmøbler og keramik til retro-plakater, unikke lamper, sjældne frimærker, porcelæn og et væld af nips, mens stumpemarkedet rummede alskens udstyr til såvel biler som motorcykler, scootere og knallerter.

Sideløbende aktiviteter
Hvor de besøgende på efterårets jubilæumsudgave af Loppe- og stumpemarked kunne opleve modelfly, bød markedet denne gang på et svævefly med et vingespænd på cirka 12 meter, ligesom der var mulighed for at teste sine pilotevner i en flysimulator.

I det hele taget er sideløbende aktiviteter en populær del af markedet, og i denne ombæring var det eksempelvis også muligt at få vurderet sit genbrugsguld af Hans Jørgen Eriksen fra Holstebro Auktioner. Han er kendt fra TV 2-formatet ’Mit kæreste eje’ og har mere end 25 års vurderingserfaring, og på markedet stod han klar med sin lup og sin viden.

Stor tilfredshed
Hos teamleder i MCH A/S Johnny Tang Frandsen er tilfredsheden stor oven på denne 76. udgave af Loppe- og stumpemarked.

- Stemningen var i top dagen lang, der blev handlet på livet løs, og vi er meget taknemmelige for den flotte opbakning, det fine fremmøde og det gode samarbejde med udstillerne. Det har været endnu en vellykket udgave af Loppe- og stumpemarked, og nu glæder vi os bare til, at det atter går løs til november, lyder det fra Johnny Tang Frandsen.

Loppe- og stumpemarked fandt sted lørdag 6. april i MCH Messecenter Herning og blev besøgt af 6.940. Markedet vender tilbage lørdag 16. november 2024. Læs mere på loppeogstumpemarked.dk.


Se flere billeder