29-01-2020  - MCH Presse

Danmarkspremierer og nyheder på Ferie for Alle

Danmarkspremierer og nyheder på Ferie for Alle

Ferie for Alle er igen en af årets største campingbegivenheder, når alle de kendte mærker og det nyeste udstyr bliver vist frem i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller.

Ferie for Alle er et mekka for campister. Igen i år kan de besøgende se frem til at opleve det nyeste indenfor campingvogne, autocampere, tilbehør og overnatning, når Skandinaviens største feriemesse åbner dørene 21.-23. februar 2020.

Otte messehaller fyldt med alt, hvad hjertet kan begære. Igen i år samles hele campingbranchen i MCH Messecenter Herning, hvor både garvede campister, udelivsentusiaster og debutanter på campingpladsen kan opleve alle de kendte mærker og nyeste produkter på Ferie for Alle. Det er den største udstilling af campingvogne, autocampere og telte i Danmark, hvor man også kan se nyheder indenfor tilbehør og gå på opdagelse blandt campingpladser i både ind- og udland.
 
Sidste år åbnede markedspladsen på Ferie for Alle, og den nye handelshal blev taget så godt i mod, at man i år har valgt at udvide konceptet. Den ikoniske runde Hal B bliver fyldt helt op med udstillere og gode tilbud, specielt indenfor campingudstyr. Resten af messen byder på et bredt udvalg af spisesteder, stort legeområde og mange små oaser, så der er grobund for mange hyggelige timer med masser af inspiration til campingferien.
 
Europæisk stjerne til Herning - og Dubai
Hos Adria ser man frem til at udstille på Ferie for Alle, hvor en af de store højdepunkter bliver den store 2020-nyhed Adria Astella. Med sit markante design og store udvalg af luksusfornødenheder er Astella-serien braget ind på det europæiske marked med stor succes, og i Danmark har interessen også været enorm.
 
- Det er en campingvogn, der skiller sig ud på mange måder. Udstyret i vognen lever op til standarden på de bedste fem- til seksstjernede hoteller. Det er en blanding mellem en campingvogn og et mobilhome, hvilket gør den interessant for et rigtigt bredt segment. Den er primært tænkt til fastliggere, men den kan også trækkes sydpå ligesom alle andre campingvogne. Vi har sågar flere kunder, der har købt en Astella vogn, selvom de aldrig har været campister før. Vi har endda også solgt en Astella, som skal så langt væk som til Dubai, fortæller Per Højgaard, Direktør for Adria Caravan ApS.
 
Flere Danmarkspremierer
Der er masser af nyheder på standene i campinghallerne på Ferie på Alle. I år kan feriemessen blandt andet præsentere det største antal autocampere nogensinde. I Hal J3 kan de besøgende opleve en vaskeægte Danmarkspremiere, når Hymer præsenterer deres campervan Hymer Free S 600. Modellen er bygget på et Mercedes chassis, der giver alle de funktioner og den komfort, man kender fra bilmodellerne af samme navn.
 
Mærket Carado annoncerer også en Danmarkspremiere på Skandinaviens største feriemesse. Carado V337 er en mindre autocamper, der er designet til parret, der sætter pris på en stor udstyrspakke til en yderst komfortabel pris. Som noget helt unikt kan man også opleve en såkaldt showcar på Carados stand.
 
- Vores Carado showcar er et testlaboratorium på fire hjul. Man har spurgt 1.000 campister i Tyskland, hvad de konkret ønsker sig af en autocamperferie, og svarene har resulteret i denne her specialbyggede autocamper. Showcaren viser nogle af de trends, vi måske kan forvente os af fremtiden indenfor autocampere, som f.eks. et større køkken, fleksibelt spise- og loungeområde samt flere indgange, fortæller Søren Nedergaard Due, Area Sales Manager hos Erwin Hymer Group.
 
Carados showcar er ikke det eneste særsyn på Ferie for Alle. Hvis man elsker både camping og vand, har Bravia en god nyhed med på Skandinaviens største feriemesse. Bravias MarinaVilla er en husbåd med alle campingvognens fornødenheder, en villa på vand, der kan opleves på nærmeste hold, når den ligger til kaj ved MCH Messecenter Herning.
 
Fakta
Ferie for Alle 2020 foregår i MCH Messecenter Herning fra 21.-23. februar. Campingudstillingen på Ferie for Alle er Skandinaviens største og fylder hele otte messehaller. Udstillingen byder på samtlige af campingvogne, autocampere og teltvogne på det danske marked samt et kæmpe udvalg af udstyr, fortelte og campingpladser i både ind- og udland. Hele messen byder på mere end 1.000 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.