11-08-2022  - MCH Presse

Dansk dressurdominans fortsætter: Mere guld i paradressur

Dansk dressurdominans fortsætter: Mere guld i paradressur

En tydelig tilfreds Tobias Thorning Jørgensen, der blev båret frem af de danske fans på BB Horse Arena. Foto: MCH/Lars Møller.

Den danske dressurdominans fortsætter på hjemmebanen i Herning, hvor den femte dressurmedalje torsdag eftermiddag blev sikret af den dobbelte paralympiske mester Tobias Thorning Jørgensen. I alt er Danmark nu oppe på hele syv medaljer under VM.

Siden han gjorde rent bord ved De Paralympiske Lege, har forventningerne til 22-årige Tobias Thorning Jørgensen, der lider af muskelsvind, været tårnhøje. Trods bagende solskin og høje varmegrader formåede det unge talent dog at holde hovedet koldt og levere et veltimet program på hesten Jolene Hill, der fik scoren 78,676 %. Således kan Thorning Jørgensen nu også føje titlen som verdensmester til CV'et, som han kan udbygge med flere VM-titler de kommende dage. 

Frem til søndag 14. august er der nemlig meget mere paradressur, springning og sågar en spektakulær showaften på spisekortet i Herning, mens der er sat punktum for dressur og voltigering under mesterskaberne.

LÆS MERE OM

VM i ridesport.
'Streetfood og hestesjov' i Herning midtby.

FØLG MED OG HOLD DIG OPDATERET PÅ DE SOCIALE MEDIER

Jyske Bank Boxens Facebook og Instagram.
Herning2022’s Facebook og Instagram.

#jyskebankboxen
#herning2022


Se flere billeder