09-06-2016  - MCH Presse

Dansk Ishockey Award melder alt udsolgt

Dansk Ishockey Award melder alt udsolgt

Dansk Ishockey Award finder sted fredag den 10. juni i MCH Herning Kongrescenter. Foto: Jan Korsgaard.

Der bliver fuldt hus til Danmarks største ishockey-begivenhed, som for første gang afholdes i Herning.

Der bliver fuldt hus til Danmarks største ishockey-begivenhed, som for første gang afholdes i Herning.  
Der har været rift om billetterne til Dansk Ishockey Award, som nu melder alt udsolgt til det store awardshow på fredag. 
Arrangementet, som tidligere er blevet afholdt i Cirkusbygningen i København, er for første gang flyttet til Herning, hvor MCH Herning Kongrescenter fredag lægger hus til en festlig aften. Her vil Jimmy Bøjgaard som aftenens vært guide ishockeyentusiaster gennem i alt 14 prisuddelinger, bl.a. ’Årets VM-spiller’, ’Årets Træner’ og ’Årets Supporterklub’, inden det sidst på aftenen afsløres, hvilke tre spillere der bliver optaget i Hall of Fame.   

- Vi glæder os til at kunne præsentere en række af Danmarks bedste ishockeyspillere på scenen - det gælder både profiler fra NHL, Metal Ligaen og de store europæiske ligaer. Dansk Ishockey Award er altid en festlig afslutning på sæsonen, og i år vil vi også kunne krydre med de seneste og mest friske nyheder om VM 2018-arrangementet i Danmark, fortæller Ulrik Larsen, direktør for Danmarks Ishockey Union.

Superstjerne til Herning
Det bliver dog ikke kun danske stjerner, der vil dominere Dansk Ishockey Award. En af aftenens helt store profiler bliver ishockeylegenden Vladislav Tretiak, som har sagt ja til at besøge Herning for at overrække en af priserne ved eventet.
Vladislav Tretiak er kendt som målmanden for det sovjetiske superlandshold, der dominerede verdensishockeyen op gennem 70’erne. Han har intet mindre end 10 VM-guldmedaljer og tre OL-guldmedaljer på sit ishockey-CV, og han er i dag præsident for det russiske ishockeyforbund.

Festlig afslutning på sæsonen
I løbet af aftenen skal både landsholdet såvel som de lokale klubber, trænere, dommere og spillere hyldes for deres flotte indsats gennem året, og derfor vil der være en bred vifte af ishockey-profiler tilstede denne aften.
Der er derfor god garanti for, at Dansk Ishockey Award bliver en aften spækket med stjerner, ishockeyanekdoter og spændende interviews. Aftenen afsluttes med et stort afterparty.

Læs mere om arrangementet