03-06-2018  - MCH Presse

Dansk Ishockey hyldede sine helte

Dansk Ishockey hyldede sine helte

Philip Larsen, der spiller for den russiske klub Salavat Julajev Ufa i KHL-ligaen, vandt prisen for Årets Back. Prisen blev overrakt af MCH bestyrelsesformand Poul Sand og tidl. Herning-spiller Frederik Åkesson. Foto: Danmarks Ishockey Union.

Der var grund til både glæde og stolthed, da Dansk Ishockey lørdag i MCH Herning Kongrescenter så tilbage på en sæson, der kulminerede i maj måned med den største sportsbegivenhed i Danmark nogensinde; VM i Ishockey.

Prismodtagere ved Dansk Ishockey Award i MCH Herning Kongrescenter:

BT’s Gyldne Fløjte: Mads Frandsen

Årets kvindelige spiller: Nicoline Jensen

Årets danske spiller i Metal Ligaen: Julian Jakobsen

Årets unge spiller i Metal Ligaen: Daniel Nielsen

Årets Løveklub: Herning

Årets målmand: Frederik Andersen

Årets ungdomstræner: Søren Dencker

Årets back: Philip Larsen

Årets supporterklub – Søren Stockfisch-prisen: Odense Bulldogs Support

Årets forward: Lars Eller

Årets VM-spiller – Morten Green-prisen: Frederik Andersen

Årets træner: Brandon Reid

Op mod 1.000 mennesker i MCH Herning Kongrescenter dannede lørdag 2. juni en festlig ramme for Dansk Ishockey Award 2018. Blandt dem, der fik fortjent hyldest, var Herning-drengen Frederik Andersen, der blev hyldet som både Årets målmand og Årets VM spiller. Det var femte gang NHL-spilleren fra Toronto Maple Leafs blev kåret som Årets målmand.

Dansk Ishockey kunne se tilbage på en hjemlig sæson, store danske præstationer i de bedste udenlandske ligaer og ikke mindst med stolthed på et velgennemført VM i Ishockey i maj måned, der begejstrede og tiltrak tusindvis af tilskuere fra ind- og udland i de to værtsbyer, Herning og København. Danmark spillede alle sine kampe i Jyske Bank Boxen, hvor Fanzone, Hockey Camp Herning og opbakningen i hele byen imponerede alle.

Fra nær og fjern havde fans og andre ishockey-interesserede fundet vej til tribunerne i den udsolgte koncertsal i MCH Herning Kongrescenter, som for tredje gang husede awardshowet. Med høj stemning og taktfaste klapsalver gennem aftenens kåringer, var det tydeligt, at Dansk Ishockey og ikke mindst heltene fra isen i både indland og udland oplever stor popularitet.