28-10-2019  - MCH Presse

Dansk Kennel Klub inviterer til International Dobbeltudstilling i MCH

Dansk Kennel Klub inviterer til International Dobbeltudstilling i MCH

Dansk Kennel Klubs International Dobbeltudstilling finder sted i MCH Messecenter Herning 2.-3. november. Foto: MCH/Tony Brøchner

Traditionen tro byder Dansk Kennel Klub inden for til International Dobbeltudstilling i MCH Messecenter Herning i weekenden 2.-3. november 2019. De besøgende kan se frem til at opleve spændende bedømmelser og benytte sig af messens gode tilbud.

Dansk Kennel Klub åbner i weekenden 2.-3. november dørene til årets International Dobbeltudstilling i MCH Messecenter Herning. Hele syv haller tages i brug, når omkring 8.000 logrende haler endnu en gang indtager messecentret til den årlige hundeudstilling og tilhørende messe. I mere end 20 år har Dansk Kennel Klub holdt hundeudstilling i MCH Messecenter Herning, og traditionen tro kan de besøgende se frem til to dage med et væld af oplevelser, når hundeverdenen på ny samles til bedømmelser, konkurrencer og masser af aktiviteter.

- Vi glæder os til igen at byde velkommen til Dansk Kennel Klub, publikum, de mange tusinde deltagere og de omkring 50 udstillere på messen til årets International Dobbeltudstilling. Det bliver uden tvivl en festlig weekend igen i år, og de besøgende kan glæde sig til to oplevelsesrige dage, når de firbenede skal dyste om populære titler, siger Anders L. Mortensen, projektchef i MCH Messecenter Herning.

Prestigefulde titler
Dansk Kennel Klubs International Dobbeltudstilling er årets sidste hundeudstilling og fungerer derfor som den store finale for mange af Dansk Kennel Klubs løbende konkurrencer, hvor der dystes om vigtige point og titler som blandt andet Dansk Vinder, Dansk Juniorvinder og Dansk Veteranvinder. Lørdag kan publikum også opleve kåringen af Årets Politihund, mens konkurrencerne kulminerer søndag, hvor den prestigefulde titel som Årets Hund skal kåres.

- Om lørdagen kommer der 3.800 hunde, mens der om søndagen kommer 4.000 hunde. I alt deltager 289 forskellige hunderacer, så publikum kan virkelig glæde sig til at opleve en masse forskellige hunde dyste i weekendens konkurrencer, siger Jette Nielsen, leder af udstillingsafdelingen i Dansk Kennel Klub, der samtidig løfter sløret for, at MCH og Dansk Kennel Klub allerede er gået i gang med forberedelserne til det største hundeevent nogensinde i Danmark, nemlig European Dog Show i 2023.

Gode tilbud og oplevelser for hele familien
På den tilhørende messe i hal C står omkring 50 tilbehørsudstillere klar med et bredt udvalg af hundeudstyr. De besøgende på årets International Dobbeltudstilling kan derfor forlænge oplevelsen ved at lægge vejen forbi messen, hvor der vil være rig mulighed for at gå på opdagelse blandt nyt udstyr og et væld af gode tilbud. Messen byder foruden gode tilbud også på oplevelser for hele familien.

- Hal C er et mekka for alle hundeelskere, og der er gode tilbud til både de to- og firbenede. Hvis man kommer som familie, skal man helt sikkert besøge ’Hund og Familie’-standen, hvor man kan få gode råd om blandt andet hundeopdræt, mens børnene kan tegne og spille, bage hundekiks og klappe hundene, som holder til på standen, siger Jette Nielsen.

Dansk Kennel Klubs International Dobbeltudstilling kan opleves i MCH Messecenter Herning i weekenden 2.-3. november 2019.

Læs mere her