17-01-2019  - MCH Presse

Dansk sejr i naboopgør fik taget til at lette i Jyske Bank Boxen

Dansk sejr i naboopgør fik taget til at lette i Jyske Bank Boxen

Foto: MCH/Lars Møller.

Der var massiv opbakning fra lægterne i en totalt fyldt Jyske Bank Boxen, da de danske håndboldherre torsdag aften indtog hele Danmarks hjemmebane og spillede sig til en flot sejr på 30-26 over Norge.

15.000 håndboldglade fans skabte en imponerende kulisse for det danske herrelandshold, der torsdag aften sejrede over Norge i en udsolgt Jyske Bank Boxen. Et rødt-hvidt menneskehav klappede og jublede i takt, da de danske drenge løb ind på banen i femte og sidste gruppespilskamp. Håbet om endnu en dansk sejr var ikke til at tage fejl af – et håb der i den grad blev indfriet.

Mikkel Hansen bragte Danmark i front med kampens første mål efter tre minutter. Det var en tæt første halvleg de første 20 minutter, men med otte flotte redninger af Niklas Landin og syv imponerende scoringer af Mikkel Hansen sikrede Danmark sig en solid føring på 17-14 ved halvleg.

Også anden halvleg blev en målfest for det danske herrelandshold, som med flere forrygende redninger og scoringer sikrede sig en flot sejr på 30-26 over Norge, hvilket fik hele Jyske Bank Boxen til at gynge og de mange fans til at skråle med på ”Vi sejler op ad åen” og ”Vi er røde, vi er hvide”.

Prisen som kampens bedste spiller gik til Mikkel Hansen.

Forinden Danmarks kamp dannede Jyske Bank Boxen også ramme om kampen mellem Chile - Saudi Arabien, som endte med en 32-27 sejr til Chile samt Østrig – Tunesien, hvor Tunesien sejrede med 32-27 over Østrig.

Også torsdag valfartede glade gæster til den 10.000 m2 store fanzone i hal M, hvor det boblede af højt humør, samvær og fælles håndboldfest.

Danmarks første kamp i mellemrunden spilles lørdag 19. januar i Jyske Bank Boxen.

 

Følg med og hold dig opdateret på de sociale medier 

Jyske Bank Boxens Facebookside og Instagram

Fanzonen i Herning

Håndboldherrernes Facebookside og Instagram

#jyskebankboxen

#handball19

#standout


Se flere billeder