11-12-2020  - MCH Presse

Dansk sejr i vigtigt naboopgør mod Sverige

Dansk sejr i vigtigt naboopgør mod Sverige

Foto: MCH/Lars Møller.

Fredag aften sikrede de danske håndbolddamer sig en vigtig EM-sejr med cifrene 24-22 mod Sverige i den første mellemrundekamp.

Der var i den grad noget at juble over, da Danmark fredag aften mødte Sverige i deres første kamp i mellemrunden. Her kæmpede de rød-hvide damer sig til en vigtig 24-22 sejr på hjemmebane i Jyske Bank Boxen – og rykker dermed et skridt tættere på EM-guldet.

Det var dog svenskerne, der åbnede det højspændte opgør og ledte spillet, indtil Lærke Nolsøe sikrede Danmarks første føring med 4-3 efter otte minutters spil. De to nabohold fulgtes ad det meste af første halvleg, men med masser af kampgejst øgede Danmark føringen og kunne gå til pause med en etmålsføring på 13-12.

Trods en noget nervøs dansk start efter pausen tog Danmark atter føringen efter 35 minutters spil. Også anden halvleg udviklede sig til et tæt opgør mellem de skandinaviske kvinder, men med en solid målvogterpræstation af både Sandra Toft og Althea Reinhardt samt et utrætteligt dansk landshold spillede Danmark sig til en flot 24-22 sejr over Sverige.

Mette Tranborg blev efter opgøret kåret som kampens spiller.

Danmarks næste kamp i mellemrunden er søndag 13. december, hvor de møder Spanien kl. 20.30 i Jyske Bank Boxen.

FØLG MED OG HOLD DIG OPDATERET PÅ DE SOCIALE MEDIER

Jyske Bank Boxens facebookside og Instagram
Håndbolddamernes facebookside og Instagram

#jyskebankboxen
#håndbolddamerne
#ehfeuro2020
#handballispassion