18-12-2021  - MCH PRESSE

Dansk stjerne-DJ gæstede Jyske Bank Boxen med spektakulær onlinekoncert

Dansk stjerne-DJ gæstede Jyske Bank Boxen med spektakulær onlinekoncert

Der var ikke sparet på hverken lysshow eller pyroteknik, da Martin Jensen gav koncert i Jyske Bank Boxen fredag 17. december. Foto: Michael Kaysar

DJ Martin Jensen gav fredag aften onlinekoncert for en tom Jyske Bank Boxen. Koncerten ”Me, Myself, Online” blev streamet live via Twitch til hele verden.

Han står bag kæmpehits som ’Solo Dance’, ’Miracles’ og ’All I Wanna Do’ og har arbejdet med verdenskendte stjerner som Ed Sheeran, Cardi B og Katy Perry. Fredag aften stod DJ Martin Jensen dog helt alene på gulvet i Jyske Bank Boxen og sendte sine verdenskendte hits ud i æteren via streamingtjenesten Twitch.

Den spektakulære fem timers lange koncert, som gik under navnet ”Me, Myself, Online”, var én ud af en række mennesketomme koncerter, som Martin Jensen har givet gennem coronatiden. Han har tidligere optrådt i både Billund Lufthavn, Parken og midt på Silkeborgsøerne og streamet koncerterne gratis til sine fans. Fredagens koncert var dog ifølge Martin Jensen selv en helt særlig julegave til hans fans, som ikke skulle snydes for en god december-fest hjemme i stuerne:

- Vi skal ikke tage festen ud af Danmark – særligt ikke i december, hvor vi plejer at feste allermest. Omvendt skal vi overholde restriktionerne og ikke se så mange, så vi kan få stoppet smitten, og så tænkte jeg, hvad kan jeg gøre? Og det var at lave det her ”Me, Myself, Online” igen, fortæller Martin Jensen og tilføjer:

- Så manglede vi bare at finde et godt sted til at holde en god fest. MCH er nærmest mit andet hjem. Fra jeg var barn, har jeg opholdt mig meget i messecentret med min far, der lavede udstillinger, så derfor fik jeg idéen til at kontakte Jyske Bank Boxen for at høre, om de var med på at lave lidt sjov.

DJ Martin Jensen er for nogle bedst kendt herhjemme, som den ene tredjedel af X Factor-dommertrioen, men tager man et kig på dj’ens sociale platforme, vidner de om stor popularitet uden for landets grænser. Alene på Facebook følger 2,5 millioner fans Martin Jensens opdateringer, mens lidt over en halv million følger ham på YouTube. I sommer modtog han sågar en helt særlig anerkendelse fra streamingtjenesten Spotify, idet han rundede to milliarder afspilninger af sin musik.


Se flere billeder