07-08-2022  - MCH Presse

Danske verdensmestre i holddressur

Danske verdensmestre i holddressur

Foto: MCH/Lars Møller.

Massiv opbakning da VM i Ridesport’s andendag bød på danske guldmedaljer i holddressur, da det danske holds sidste deltager Cathrine Laudrup Dufour scorede dagens højeste point.

”Denmark is the new World Champions” lød det fra speakeren - og det efterfølgende jubelbrøl og enorme bifald fra de tusindvis af tilskuere var en skarp kontrast til stilheden, da verdens bedste dressurryttere dystede i holddressur på Stutteri Ask Stadium, som MCH Arena hedder under VM i Ridesport.

Og verdens bedste blev det danske dressurlandshold med en samlet score på 235,451, og lige efter dem kom Storbritannien og Tyskland på henholdsvis andenpladsen og tredjepladsen. Danmarks første titel kom i hus efter fremragende ridt lørdag af Nanna Merrald Rasmussen og Carina Cassøe Krüth. Og søndag fulgte stærke ridt af Daniel Bachman Andersen og Cathrine Laudrup-Dufour. Sidstnævnte kronede den danske sejr med dagens højeste score på imponerende 81,041%.

Læs mere og se klip fra finaleridtet og interviews på DR.dk

VM-stævnet fortsætter mandag med blandt andet individuel dressur og finaler i voltigering, hvor danske Sheena Bendixen på en foreløbig femteplads fortsat er med i medaljekampen.

Læs mere på https://herning2022.com/


Se flere billeder