10-08-2016  - MCH PRESSE

Danskerne er vilde med Danmarks Største Halbal

Danskerne er vilde med Danmarks Største Halbal

Stig Rossen, Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, og Johnny Hansen fra Kandis. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Nyskabelsen Danmarks Største Halbal er ved at være udsolgt. Efter bare få måneder i salg er der nu kun få pladser tilbage til den store fest i Jyske Bank Boxen 29. oktober.

Der bliver fest for alle pengene, når Jyske Bank Boxen sidst i oktober laves om til Danmarks Største Halbal med fællesspisning, sang og musik som omdrejningspunktet. Og noget tyder på, at det lige præcist er dén fest, man ikke vil gå glip af. I hvert fald kan MCH oplyse, at den store fest nu nærmer sig udsolgt.

- Interessen for Danmarks Største Halbal har ganske enkelt været overvældende. Hvis man ønsker at sikre sig deltagelse i dette brag af en fest, er det nu, man skal slå til, for der er ikke mange billetter tilbage, siger Nicki Quist, Leder af Kultur i MCH.
 

Festmusik i topklasse

Det bliver uden tvivl en festlig aften, når Jyske Bank Boxen fyldes med langborde, et kæmpemæssigt dansegulv og feststemte mennesker. Aftenens musik bliver leveret af landets to største festbands Kandis samt Stig Rossen & Vennerne, og publikum kan dermed se frem til forrygende hits som Glade minder, En lille ring af guld og alle de andre Kandis-hits samt ikke mindst Flemming Bamse Jørgensens folkekære ørehængere - lige fra Vimmersvej til En lille båd, der gynger - leveret af Stig Rossen & Vennerne.

- Jeg er meget overvældet over, at så mange allerede har sikret sig billet til Danmarks Største Halbal, at det er ved at være udsolgt, men det bekræfter jo bare, at danskerne elsker fællesskab og store fester. Vi glæder os også vildt til at trykke den af foran en hel masse glade og feststemte gæster i Jyske Bank Boxen, siger Johnny Hansen fra Kandis og suppleres af Stig Rossen:

- Det er helt vildt, at gulvet i Jyske Bank Boxen ser ud til at blive fyldt helt op med fest- og danseglade gæster. Jeg er glædeligt overrasket, og det får os bare til at glæde os endnu mere til Danmarks Største Halbal. Vi skal fra scenen nok gøre alt for, at folk får det, de er kommet for - nemlig en fantastisk og uforglemmelig aften.
 

Hygge og dans

Til Danmarks Største Halbal har publikum hele aftenen egne pladser ved langborde på gulvet i Jyske Bank Boxen. Her nyder man først en god buffet sammen med tusinder af andre festglade gæster, inden de to dansebands indtager scenen og skiftes til at levere hits. Og selv hvis man ikke er den mest habile danser, så lover arrangørerne, at der stadig er masser af gode grunde til at sikre sig billet til Danmarks Største Halbal:

- Uanset om man foretrækker at nyde musikken fra langborde i selskab med venner og en kold fadøl, eller man hellere vil kaste sig ud på dansegulvet hele aftenen, så bliver der plads til det hele. Det bliver ganske enkelt det største og mest festlige halbal, man kan tænke sig, så der er rig mulighed for både at tage venner, familie og kollegaer med, siger Nicki Quist.

Danmarks Største Halbal finder sted 29. oktober 2016 og har billetpriser fra 395,- inkl. buffet.