17-02-2020  - MCH Presse

Danskernes rejselyst går via Herning

Danskernes rejselyst går via Herning

Der er masser af inspiration at hente til drømmeferien på Ferie for Alle. Foto: MCH/Lars Møller.

Ferie for Alle er et rejsemål i sig selv med inspiration fra nær og fjern, når 3.500 førende rejseeksperter og forhandlere samles på Skandinaviens største feriemesse 21.-23. februar i MCH Messecenter Herning.

Uanset om du er til charterferie eller camping, daseferie eller dykkereventyr, er der noget for enhver smag på årets Ferie for Alle. På messens fem temaområder 'Danmark', 'Udland', 'Camping', 'Udeliv' og 'Golf' står flere end 1.100 udstillere klar i 14 haller til at inspirere med et væld af rejsedestinationer, rejseformer og udstyr til ferien på to hjul, fire hjul eller under åben himmel på golfbanen. 
 
- Det er altid en fornøjelse at byde de mange besøgende velkommen på Ferie for Alle, hvor oplevelserne står i kø side om side med de mange rejsedestinationer. Det personlige møde lever i bedste velgående på messen, hvor flere end 3.500 rejseeksperter står klar til at informere og inspirere, uanset hvor rejsen går hen, fortæller Anders Ladefoged Mortensen, projektchef i MCH A/S og ansvarlig for Ferie for Alle og fortsætter:
 
- I år har vi ekstra fokus på en mangeårig samarbejdspartner, nemlig charterbranchen, der bliver ved med at udvikle sig, også på Ferie for Alle, hvor der er masser af udvalg og nye destinationer på programmet.
 
Masser af ferieoplevelser - og en enkelt regnskov - i Danmark
Vores eget hjemland byder på en verden af oplevelser. Det er devisen på Ferie for Alle, hvor 200 udstillere hele vejen fra Skagen til Gedser samles i Danmarkshallen med både store og små attraktioner, masser af smagsprøver og skæve indslag. Hos den nye, store VisitAarhusregionen kan man blandt andet besøge en miniregnskov ala Randers Regnskov, og på Danmarksscenen kan de besøgende opleve radioprogrammet 'Dahl på Hack' live med Søren Dahl i front. 
 
Aktiv ferie er i høj kurs hos de rejseglade danskere, og i Udelivshallen er der mulighed for at prøve kræfter med både SUP - Stand Up Paddling - og kajak i det store indendørs bassin. En af verdens bedste kajakroere, englænderen David Bain, deler ud af sin kunnen i det våde element med tips og vilde tricks. 
 
Rekordstor feriedestination og charterrejser i fokus
I Udlandshallen kan man gå på opdagelse i et rekordstort tysk område, når Schleswig-Holstein byder velkommen til spændende attraktioner og overnatningsmuligheder. Feriedestination har de seneste år oplevet stor fremgang af danske turister i området, der byder på alt fra ø-hop i Vadehavet til børnevenlige strande samt gourmet- og kulturoplevelser.
 
Som det eneste sted i Danmark samles alle de store rejsearrangører under ét tag på Ferie for Alle, hvor de besøgende kan hente viden, sammenligne rejsemål og personliggøre deres næste rejsemål på Charterområdet. Der er også inspiration at hente med 130 rejseforedrag, der f.eks. byder på gorillasafari i Uganda, ø-hop på Galapagosøerne og flodkrydstogt på Europas vandveje.

Danmarkspremierer, prestigefyldte campingpriser og rekordmange autocampere
Igen i år samles hele campingbranchen i MCH Messecenter Herning til den største udstilling af campingvogne, autocampere og telte i Danmark. Her kan man også se det nyeste tilbehør og blive inspireret til nye rejsemål med campingpladser i både ind- og udland. På åbningsdagen afholdes Danish Camping Award for fjerde gang, hvor Årets Campingvogne, Årets Autocamper og Årets Danske Campingpladser blandt andet bliver kåret.
 
Der er masser af nyheder i campinghallerne, som f.eks. Adrias store 2020-nyhed, Adria Astella, der på udstyrssiden lever op til standarden på de bedste fem- til seksstjernede hoteller. I år kan Ferie for Alle også præsentere det største antal autocampere nogensinde i messens historie. I Hal J3 kan de besøgende opleve en Danmarkspremiere i form af Hymers campervan Hymer Free S 600, der er bygget på et Mercedes-chassis, mens Carado præsenterer deres Danmarksnyhed Carado V337, en mindre autocamper med en stor udstyrspakke. 
 
10-års jubilæum på Danmarks største golfmesse
Flere end 100 udstillere fra ind-og udland samles på Dansk Golfshow, der kan fejre 10-års jubilæum med velgørenhedsorganisationen KidsAid. Siden 2011 er der blevet samlet mere end 400.000 kr. ind til syge danske børn og deres familier, og igen i år er der masser af konkurrencer på messen, der støtter op om det gode formål, heriblandt en helt ny ø-green-challenge.
 
Udover det store aktivitetsprogram kan man få råd og vejledning på messen, som også bliver kaldt Danmarks største demodage. Både velkendte og nye udstillere, som eksempelvis ParaGolf og VisitVesthimmerland, er på plads i Golfhallen, hvor der også er inspiration at hente på rejsefronten med spændende golfdestinationer fra hele 14 europæiske lande. 
 
Ferie for Alle foregår 21.-23. februar 2020 i MCH Messecenter Herning. Messen er Skandinaviens største feriemesse og byder på flere end 1.100 udstillere og besøges af omkring 60.000 ferieglade mennesker.