05-11-2018  - MCH Presse

Dansktoppen hyldes for fjerde gang i Herning

Dansktoppen hyldes for fjerde gang i Herning

Hansi Hinterseer er årets store, internationale stjerne ved Dansktop Prisen 2019. Han fejrer i år sit 25 års jubilæum som sanger. Foto: Søren Lamberth

Til marts indtager Hansi Hinterseer og de største dansktopkunstnere Jyske Bank Boxen, når Dansktop Prisen 2019 afholdes i Herning for fjerde gang.

Lørdag 23. marts 2019 inviteres hele Danmarks musikglade publikum til Herning, når Familie Journal inviterer til Dansktop Prisen 2019 i Jyske Bank Boxen. Det store awardshow, som siden 2016 er blevet afholdt i Herning og har fungeret som den årlige fejring af dansktoppen, hylder årets bedste artister og talenter inden for genren med prisuddelinger, dans og masser af livemusik. Publikum kan se frem til at fejre dansktoppen i selskab med Kandis, Birthe Kjær og mange flere af de største dansktopkunstnere. Til det store prisuddelingsshow uddeles der otte priser som blandt andet Årets Dansktop Gruppe, Årets Dansktop Hit samt Familie Journals Læserpris. Aftenen rundes af med et enormt dansegulv, hvor nogle af Danmarks mest kendte kunstnere vil slå tonerne an.

Hansi Hinterseer vender tilbage til Herning

Publikum får endnu en gang mulighed for at opleve en af verdens allerstørste schlagerkunstnere, når Hansi Hinterseer ligesom i 2017 indtager scenen til Dansktop Prisen som årets internationale gæstestjerne. Hinterseer, som også har en fortid som verdensklasse skiløber, har tidligere toppet de danske hitlister med hits som "Ich Hab Dich Einfach Lieb" og ”Hände zum Himmel”, og hans optræden til Dansktop Prisen 2019 bliver hans eneste show i Danmark i 2019.

Årets værter

Det bliver igen i år Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen, der skal være værter og dirigere optrædende og publikum gennem en festlig aften.

- Jeg har sagt ja til at være vært igen, fordi Dansktop Prisen er landets største hyldest til den musikgenre, der står mig nærmest. Det er en fornøjelse at være sammen med et publikum, der også elsker musikken. Det bliver spændende at få Birthe Kjær med igen, og så glæder jeg mig også til at opleve Hansi Hinterseer og sidst men ikke mindst til at uddele priser til mine mange fremragende kollegaer, siger Keld Heick.

Også Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen ser frem til endnu en udgave af Dansktop Prisen.

- Dansktop Prisen er en skøn tradition. Sidste år fejrede vi dansktoppens 50 år. I år ser vi mere frem i tiden, idet vi har en stærk tro på, at dansktopmusikken er på vej til en fortjent revival. Derfor er det også fantastisk at få lov til at være med til et hylde prisvinderne og nyde aftenen, fortæller Anette Kokholm.

- Musik og dans er stærkt forbundne. De sidste to år har det været en skøn følelse at mærke glæden og kærligheden til musikken hos både publikum og de optrædende. Jeg ser derfor meget frem til igen at stå på scenen i Herning med Anette og Keld, siger Thomas Evers Poulsen.