19-03-2019  - MCH Presse

Dansktoppen hyldes med prisfest i Jyske Bank Boxen

Dansktoppen hyldes med prisfest i Jyske Bank Boxen

Dansktop Prisen 2019 kan opleves lørdag 23. marts i Jyske Bank Boxen. Foto: Søren Lamberth

For fjerde år i streg kan publikum se frem til en aften i dansktoppens tegn, når de største stjerner indtager scenen til Dansktop Prisen 2019 i Jyske Bank Boxen 23. marts.

Jyske Bank Boxen sætter endnu en gang scenen lørdag 23. marts, når Familie Journal inviterer hele Danmarks musikglade publikum til Dansktop Prisen 2019. Det storstilede og forrygende prisuddelingsshow kan opleves for fjerde gang i Herning, og der er igen i år lagt op til en aften med en perlerække af de største dansktophits leveret af både danske og internationale stjerner. I alt ni priser skal uddeles i løbet af aftenen, og det bliver de tre værter Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen, der skal føre publikum og artisterne gennem den festlige aften.

Rekordstort antal artister
Med et rekordstort antal artister kan publikum glæde sig til fællessang og masser af liveoptrædener af Birthe Kjær, Kandis, Humørekspressen, Johnny Hansen, Ole Kibsgaard med orkester, Johnny Reimar, Fede Finn & Funny Boyz, Torben Lendager & Roosters, Dario Campeotto og debutanterne på DTP-scenen Lisa Haavik og Katrine Daugaard. Den musikalske overflod understreges af, at også Michael Korup, Tine Schlichting, Helle Lynge, Dansvingerne og Kejser Larsen Band stiller op.

I løbet af aftenen får publikum også mulighed for at opleve en af verdens allerstørste schlagerkunstnere, når Hansi Hinterseer vender tilbage til Jyske Bank Boxen som årets internationale gæstestjerne. Hansi Hinterseers optræden til Dansktop Prisen 2019 bliver hans eneste show i Danmark i 2019.

Priserne og de nominerede
I alt ni priser skal uddeles til Dansktop Prisen 2019 i Jyske Bank Boxen 23. marts. De nominerede for indsatsen i 2018 er:

Årets Kvindelige Dansktop Solist

Anne Marie Lindegaard

Birthe Kjær

Katrine Daugaard

Årets Mandlige Dansktop Solist

Michael Korup

Richard Ragnvald

Torben Lendager

Årets Dansktop Gruppe

Fede Finn & Funny Boyz

Humørekspressen

Kandis

Årets Dansktop Album

Inge Marie Nielsen: Evig sommer

Kandis: 18

Lotte Riisholt: Det er livet

Årets Dansktop Hit

Helle Lynge: Du skønne Danmark

Fede Finn & Funny Boyz: Jeg sku' aldrig ha' fortalt, jeg er single

Torben Lendager & The Roosters: Når vinter blir' til sommer

Årets Dansktop Live Navn 

Birthe Kjær

Bjørn & Okay

Kandis

Familie Journals Ærespris, Familie Journals Læserpris og Mig og Min Mentor afgøres først på scenen i Jyske Bank Boxen. Æresprisen tildeles af Familie Journal og offentliggøres ved showet. Familie Journals Læserpris bestemmes af Familie Journals læsere ved sms-afstemning og Mig og Min Mentor er en talentkonkurrence, der afvikles live i Jyske Bank Boxen 23. marts.