24-01-2016  - MCH Presse

Dansktoppen hyldet i Jyske Bank Boxen

Dansktoppen hyldet i Jyske Bank Boxen

Vinderne af Dansktop Prisen 2016. Foto: Nicolas Følsgaard

Lørdag den 23. januar var 5.000 festglade mennesker samlet i Jyske Bank Boxen for at hylde dansktoppens stjerner til Dansktop Prisen 2016. En hyldest, der gik til både de kendte musikere, der har været med i mange år samt til helt nye dansktop-talenter.

Vindere Dansktop Prisen 2016:

Årets Dansktop Gruppe: Kandis

Årets Dansktop Album: Kandis

Årets Kvindelige Dansktop Solist: Birthe Kjær

Årets Mandlige Dansktop Solist: Peter Vesth

Årets Dansktop Hit: Lotte Riisholt / Det Var Mer’ End En Sommerflirt

Familie Journals Læserpris: Kisser og Søren

Familie Journals Ærespris:Keld Heick

Dansktop Talent Prisen: Dansvingerne

Det var et storslået show, da dansktop-branchen for første gang blevet hyldet i forbindelse Dansktop Prisen 2016, hvor i alt 8 priser blev uddelt.

Blandt vinderne var både kendte og nye navne. Prisen for Årets Kvindelige Dansktop Solist gik til Birthe Kjær og Årets Mandlige Dansktop Solist gik til Peter Vesth. Kandis blev aftenens store vinder med hele to priser, for henholdsvis Årets Dansktop Gruppe og Årets Dansktop Album, for albummet Kandis 16. Aftenens ærespris gik til Keld Heick, som fik stående klapsalver, da han modtog prisen fra Familie Journal.

Også nye stjerner skulle hyldes og til den anledning blev Dansktop Talent Prisen uddelt. Prisen gik til duoen Dansvingerne, der vandt med nummeret ”Fest i gaden". Duoen består af Kristoffer Dam og Tobias Ahnfelt-Rønne.
Gæsterne til showet i Jyske Bank Boxen blev under prisoverrækkelserne underholdt af Keld og Hilda, Kirsten Siggaard & Martin Knudsen, Bjørn Tidmand, Dorthe Kollo, Richard Ragnvald og Birthe Kjær. Aftenens værter Anette Kokholm og Ole Steffensen gav også en smuk duet på scenen, lige som de seks finalister til Årets Dansktop Talent Pris også var på scenen. 

Showet vises på DK4 søndag den 24. januar fra kl. 21.00.